Marina Almasan, dusmana declarata a lui Huidu: "Ma caznesc sa identific un strop de mila pentru el. In viata nu e bine sa sadesti rau"

Distribuie pe:

fara descriere

 

Marina Almasan nu il poate ierta pe Serban Huidu dupa ce fostul Carcotas a facut misto de ea ani la randul. Fosta sotie a lui Victor Socaciu spune ca nici macar mila nu ii este de colegul ei de breasla, desi acesta a avut multe necazuri in ultima perioada.

"Zilele trecute, tot citind diverse articole prin ziare, mă căzneam să identific înlăuntrul meu un strop de milă pentru cârcotaşul Huidu. Am reuşit să fabric ceva compasiune în direcţia soţiei sale şi a nevinovaţilor săi copii. Ori de câte ori încercam însă să spun „săracul de el!”, îmi revenea în minte aroganţa cu care, de la pupitrul „moşiei” sale editoriale, îi batjocorea pe toţi cei care nu întruneau condiţiile sale de simpatie", a scris Marina Almasan in Ring.

Ea a explicat cum a pornit razboiul dintre ei:  "La pachet cu alţi colegi de breaslă, am devenit, la rându-mi, ţinta veninoaselor sale săgeţi. „Cum poţi să te legi de anii din buletin, desfiinţând toată cariera cuiva? Nu ştii că vârsta omului şi defectele sale fizice nu ai voie să le batjocoreşti niciodată?”, l-am întrebat, la un moment dat, după un astfel de atac. A bâiguit nişte scuze, după care, săptămâna următoare, iar am fost numiţi „dinozaurii din TVR”.M-a mâhnit mult Huidu ăsta al nostru".

Marina Almasan crede ca in viata trebuie sa te porti frumos cu cei din jur daca vrei sa fii tratat cum se cuvine la randul tau.

"M-aş fi bucurat să-mi poată fi milă de el, şi atunci, când cu accidentul la schi, şi mai apoi, când, fără voia lui, a ajuns criminal. Nu l-am urât, nu am jubilat când a dat de belea, dar am înţeles încă o dată că în viaţă nu e bine să sădeşti rău, pentru că, la un moment dat, acesta s-ar putea întoarce împotriva ta", a completat ea.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate