LIVE | Finala Survivor Romania fara descriere

Marina Almasan face marturisiri tulburatoare! "Cred, cu tarie, in barbatii care ma dezbraca, grabiti..."

Distribuie pe:

fara descriere

 

Marina Almasan, proaspat divortata de Victor Socaciu, face marturisiri tulburatoare intr-un editorial scris pentru ziarul Ring. Vedeta TV inca spera ca nu toti barbatii sunt la fel si isi doreste sa-l intalneasca pe cel care il va cuceri cu sarmale gatite "ca la mama acasa".

"Desi nu ascund nicio crinolina in sifonier si nicio prejudecata in minte, eu inca mai cred ca nu toti barbatii planetei sunt croiti dupa acelasi calapod. Eu inca mai cred ca nu toti vin la prima intalnire cu ruleta in buzunar, pentru a-mi masura dimensiunile, sau cu revistele de moda sub brat, pentru a-mi confrunta vesmintele cu cele proaspat lansate la Milano. Eu inca mai cred in barbatii pe care-i pot cuceri nu cu aroma celui mai costisitor parfum, ci cu cea de sarmale gatite „ca la mama acasa”. In barbatii langa care nu trebuie sa gafai stiintific pentru a le demonstra ca mi-e bine cu ei, ci doar sa le soptesc, la ureche, cat de mult ii iubesc.", isi incepe Marina editorialul.

"Si chiar daca aparentele ma tulbura, eu inca mai cred in barbatii care nu ma suie pe cantar inainte de a ma alege, in cei care nu observa micile imperfectiuni pe care mi le-a lasat, in treacat, Mama Natura. Cred, cu tarie, in barbatii care ma dezbraca, grabiti, dar nu pentru a ajunge la trupul meu, ci, mai intai, la sufletul meu. In barbatii care privesc in oglinda doar pentru a ma vedea pe mine langa umarul lor. In barbatii pe care-i dor tristetile mele si pe care-i pun in miscare dorintele mele."

Editorialul se incheie cu inca o marturisire impresionanta: "Poate parea un paradox, dar intotdeauna cand m-am indragostit, mi-am dorit sa fiu urata. Si asta pentru a fi sigura ca nimic din ceea ce e trecator in mine nu-l va atrage pe acel barbat si ca dragostea lui va fi motivata doar de ceea ce va gasi inlauntrul meu."


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate