Marina Almasan habar nu are unde va petrece Craciunul! "Sunt sigura ca iubitul meu ma va surprinde din nou"- Uite cum este prezent mereu Victor Socaciu in casa lor, de Sarbatori!

Marina Almasan si Georgica Cornu se iubesc si isi fac cadouri si surprize de fiecare data cand au ocazia. Cei doi "porumbei" vor petrece Sarbatorile de iarna impreuna, insa vedeta de televiziune nu stie deocamdata unde.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriere"Am alături un om al surprizelor. Nu reuşesc să-mi fac prea multe planuri pentru finalul de an, pentru că sunt sigură că surpriză care mă paşte va fi peste orice plan al meu! Anul trecut, deşi plănuisem un cu totul alt Crăciun, am fost luată de vârtejul unei surprize de ultim moment şi m-am trezit întâmpinându-l pe Moş Crăciun în valurile unui SPA ultramodern de lângă Budapesta! Anul acesta, sunt sigură că partenerul meu mă va surprinde din nou, aşa că nu mă grăbesc să fac prea multe planuri...", a spus Marina pentru PRO TV Magazin.

"La mine, "goană după cadourile de Crăciun" începe încă de la Crăciunul precedent! Sunt genul de om prevăzător care, atunci când găseşte ceva frumos, care şţie că ar putea bucura pe cineva drag, nu se opreşte de la a-l cumpără, chiar dacă e vorba de schiuri, în toiul verii, sau de costume de baie, iarna... Am deja, dosite prin funduri de şifonier, cadouri adunate cu grijă, mai cu seamă din călătoriile mele prin lume. Mi se întâmplă, de multe ori, să uit pe unde le-am ascuns şi să le descopăr... post-factum"
, a explicat ea.

Marina Almasan nu obisnuieste sa faca daruri scumpe sau extravagante si nici cadouri de "complezenta", dupa cum spune chiar ea. "Lista Moşului este, de fiecare dată, extrem de diversă, iar darurile sunt mereu alese cu grijă. Urăsc  cadourile "de complezenţă", din categoria: cămăşi, cravate, pijamale, adică acelea care te scapă atunci când imaginaţia intra în vacanţă! Caut, la rându-mi, să surprind, să "lovesc la sigur", adică exact acolo unde "victima" are centrul  plăcerii, al bucuriei, al surprinderii! Deşi le îmbin cu darurile "practice", cadourile-simbol sunt mereu la loc de cinste! De multe ori, un cadou mic, dar bine ales valorează mai mult decât un munte de daruri luate pe fugă", a mai declarat prezentatoarea TV.


Marina a dezvaluit ca, desi a divortat de Victor Socaciu, acesta e "prezent in casa ei de Sarbatori. "Bradul n-a lipsit niciodată din casa noastră. Produsele tradiţionale au fost mereu prezente pe masa de Crăciun, chiar dacă nu toate din "producţie proprie"... Recunosc, mamei îi reuşesc mult mai bine cozonacii, aşa că am desemnat-o responsabilă cu acest capitol, la sarmale sunt însă imbatabilă! Iar produsele din porc, de vreo doi ani încoace, îmi vin dinspre Gornoviţa, satul natal al lui Georgica Cornu, unde am avut privilegiul de a asista, pentru al doilea an, la ceremonialul "tăierii porcului", de care, până acum, nu ştiam decât din cărţi şi de la televizor. Tot legat de tradiţii, Moşul aşază, sub brad, în fiecare an, munţi de cadouri, iar colindele sunt muzica de fond, ce se aude, săptămâni în şir, în casa noastră. Chiar şi cele cântate de Victor! (n.r. Victor Socaciu, fostul soţ)", a mai precizat vedeta TV.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate