Marina Almasan, marturisiri dureroase despre divortul de Victor Socaciu: "Amanta lui mi-a ras in nas"

Autor: A.N.C.
 
La mai bine de 5 ani de la divortul de Victor Socaciu, Marina Almasan a povestit detalii despre aceasta perioada trista din viata ei. Mai mult decat atat, vedeta povesteste cum a luptat sa-si salveze casnicia, insa, din pacate, ruptura era inevitabila. 
 
”Am plâns mai ales după divorţ. Nu am înţeles de ce mi s-a întâmplat asta.
Mi-am iubit foarte mult soţul. L-am sprijinit foarte mult. L-am ajutat în proiectele lui. Am încremenit eu în emisiunea mea fără să avansez, dându-mă un pas în spate, ca să-l pot ajuta pe el, să ajungă în Parlament.
 

 

 
 Am fost lângă el când a avut problema de sănătate. Ani în şir găteam mâncare de regim pentru el şi alta pentru noi. Nu am înţeles de ce, unde a apărut acea breşă să aflu că el avea o viaţă în paralel. 
 
Nu am călcat niciodată strâmb. El, de un an de zile, avea o viaţă dublă. Cu actuala lui soţie, această femeie care era impresara lui, am avut o convorbire telefonică atunci când am aflat de existenţa ei.
El nega că ar fi avut o altă relaţie decât profesională. Am rugat-o să-l lase, că Victor are o familie, o soţie care-l iubeşte, să-şi vadă de familia ei şi să întrerupă relaţia. Mi-a râs în nas”, a marturisit Marina Almasan intr-un interviu pentru libertatea.ro.
Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Un adolescent de 16 ani a fost condamnat la închisoare pe viață după ce a înjunghiat de 114 ori o minora de 13 ani. Motivul crimei este halucinant

Istoria trecerii la ora de vară. Vezi de ce s-a luat această decizie

Când dăm ceasurile înainte cu o oră în 2023. Vezi când trece România la ora de vară

Ömer din serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație alături de partenera lui de platou, Susen! Iată cum au fost surprinși recent, Lizge Cömert și Yiğit Koçak, în...

Ora de vară 2023. Cum ne afectează sănătatea schimbarea de oră? Efectele asupra organismului!

„Când nu mai faci eforturi, o relație se termină.” Iulia Vântur a spus ceea ce o macină de când s-a mutat în India

Un bărbat a rămas șocat după descoperirea făcută în podul casei. A pozat totul și a arătat peste ce a putut să dea

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies