Marina Almasan nu este de acord cu Ziua Internationala a Barbatului! "La ce le mai trebuie?" - Vezi de ce crede asta

Astazi este Ziua Internationala a Barbatului si Marina Almasan nu s-a putut abtine sa nu le dedice cateva cuvinte frumoase si realiste care ar trebui sa le dea de gandit reprezentantilor sexului puternic.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

 

fara descriere

Marina considera ca in fiecare zi este Ziua Barbatului caci ei nu sunt cei care trebuie sa se ocupe de copii si treburi gospodaresti dupa o zi lunga de munca, asa cum fac in mod normal femeile.

 

"Cum poate fi catalogată o existenţă în care să NU te afumi zilnic lângă aragaz, să NU faci baie de aburi, călcând stive de rufe, să NU faci clăbuci la gură, explicându-le celor mici ce e bun şi ce e rău în viaţă, şi făcând cu ei lecţii peste lecţii, de la bastonaşe la integrale? Cum e să NU faci pe felcerul atunci când familionul boleşte, să nu împietreşti zilnic, în faţa frigiderului, inventând noi formule culinare care să-i împace pe toţi şi să NU-ţi lungeşti zilnic mâinile, cărând sacoşele care parcă au devenit parte componentă a trupului tău? În plus, să semnezi condica la locul de muncă (ba să te mai şi căzneşti să fii femeie „de carieră”!), iar seara să-ţi aştepţi, proaspătă şi surâzătoare, bărbatul acasă, cu cina caldă, cuibul curat, copiii corect administraţi, fiind gata să oferi şi porţia de iubire prevăzută prin contract? Şi atunci, zău, mă întreb eu, dacă din viaţa bărbaţilor lipsesc toate elementele de mai sus, oare nu devine ea o sărbătoare non-stop? La ce le mai trebuie o „Zi internaţională”? „Păi cum? - se vor oţărî la mine puţinele „excepţii” de la regulă? „Cine duce greul, de fapt? Cine aduce banu-n casă, cine repară maşina, aruncă gunoiul, schimbă becurile arse, se războieşte cu facturile, desfundă chiuveta şi îşi idolatrizează soţia, emanând atâta iubire în dormitor (în serile fără meci, fireşte!)?", a marturisit Marina in Ring.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate