Marina Almășan rupe tăcerea după cinci luni de la moartea lui Victor Socaciu! Ce spune despre relația artistului cu ultima soție? „Știam că nu mai poate trăi o dragoste ca a noastră”

Vedeta de televiziune a făcut dezvăluiri neașteptate la doar câteva luni de la moartea regretatului artist.

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Marina Almășan și Victor Socaciu au trăit o frumoasă și intensă poveste de dragoste timp de 16 ani din care a rezultat Victoraș, fiul celor doi.

Iubirea lor nu a avut, însă, un final ca în basme, iar în 2012 au decis să continue pe drumuri separate. Artistul și-a refăcut viața puțin timp mai târziu, iar în 2016 s-a căsătorit cu Brândușa Simion. Cu toate acestea, vedete a de televiziune este convinsă că Victor Socaciu nu a trăit aceeași dragoste lângă ultima lui soție. 

Marina Almășan: „ Știam că o dragoste ca a noastră, el nu va mai putea trăi niciodată”

Prezentatoarea TV a scris o carte în cinstea celor 16 ani petrecuți alături de marea ei iubire, Victor Socaciu. Volumul a fost lansat recent, iar paginile lui dezvăluie detalii neștiute despre dragostea dintre ea și regretatul artist. Marina Almășan este convinsă că ceea ce a împărtășit cu ea, nu a mai avut cu altă femeie, nici măcar cu ultima lui soție. Ba chiar spune că acesta îi dădea semne indirecte, care îi confirmau bănuielile.

Cartea s-a născut din prăpastia în care m-a adus vestea neașteptată că omul alături de care am fost, la bine și la rău, preț de 16 ani, a plecat dintre noi. În toți acești ani – deși, supărată fiind, am refuzat să mai comunic cu el – eram în sufletul meu liniștită, știind că Victor este undeva, acolo, pe acest pământ.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, primele declarații după ce fostul iubit a confirmat despărțirea: „L-am prins la un party interesant cu domnișoare”- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Știam că o dragoste ca a noastră, el nu va mai putea trăi niciodată și mă bucuram atunci când semne indirecte, venite dinspre el, îmi confirmau acest lucru… Însă orgoliile noastre ne sunt, de cele mai multe ori, vrăjmașul cel mai mare…Cu această cruce îmi voi continua Drumul”, a declarat Marina Almășan pentru  click.ro.

Iubirea noastră nu a fost doar una declarativă, de fațadă”

Citeste si: Cum a aflat, de fapt, fiul lui Victor Socaciu că tatăl lui a murit. Marina Almășan a dezvăluit totul, la patru luni de la decesul artistului

Marina Almășan a explicat că cea mai mare dovadă a dragostei dintre ea și Victor Socaciu este fiul lor. Ba mai mult, ea a dezvăluit că împreună cu regretatul artiste erau o pereche perfectă! 

Citeste si: Motivul uluitor pentru care Marina Almășan nu a ales o oră întâmplătoare pentru lansarea cărții despre Victor Socaciu! Ce s-a întâmplat la ora 17?

Cartea este o radiografie a unei mari iubiri. Este un omagiu adus acestui sentiment, care ne-a hrănit atâția ani. Iubirea noastră nu a fost doar una declarativă, de fațadă': a fost una care a clădit, în jurul său, lucruri de netăgăduit. Cel mai concret rezultat' este fiul nostru – un tânăr minunat, de care însă tatăl său a fost îndepărtat, cu cruzime.

Au fost apoi proiecte nenumărate, în care am funcționat ca o echipă perfect sudată. Privind înapoi, mă minunez câte lucruri minunate am construit împreună: cântece nenumărate, emisiuni de televiziune, festivaluri, turnee, case, cariere politice”, mai spune vedeta de televiziune.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Fiica lui Victor Socaciu, mesaj din lumea de dincolo în seara de Înviere! Este uluitor ce i s-a întâmplat în mijlocul nopții: „În continuare îmi este alături”

Ce cadouri scumpe primea Marina Almășan din partea lui Victor Socaciu, în fiecare an de 1 Martie: „Le am și acum”

Marina Almășan aruncă bomba despre moartea lui Victor Socaciu. Fosta soție face acuzații grave: „A fost ajutat să plece mai repede”

Atenție! Ce se întâmplă cu zodiile de foc! Gemenii vor avea parte de schimbări la locul de muncă

Vestea serii despre Vladimir Putin. Zelenski, în miez de noapte: Dictatorii vor muri

De ce e bine să ții un tub de pastă de dinți fără capac pe un raft din frigider: trucul care îți salvează frigiderul

Primești bani să pui benzină! Poți primi până la 400.000 de euro. Care sunt condițiile

Doliu în fotbalul românesc! Fost câștigător al Cupei României! A evoluat în aceeași etapă pentru două echipe din Liga 1!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies