Marina de la ”Puterea Dragostei”, luată la rost, pe live! Susținătorii ei cred că a părăsit deja Casa Fetelor

Marina de la ”Puterea Dragostei” a vorbit într-un live pe contul ei personal despre dorința ei de a nu mai rămâne în casa iubirii!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Marina a vorbit într-un live despre dorința ei de a nu mai rămâne în Casa Puterea Dragostei.

”Le mulțumesc oamenilor care au fost alături, voi contați mai mult. Până aici a fost experiența mea, băieții să mă voteze și sper să plec acasă liniștită. Pentru mine a fost de ajuns. Nu-mi place că s-a ajuns să se înjure, să se ia la bătaie și să se aducă acuzații false uneori. Nu-mi place să văd în jurul meu cum se ceartă, cum se bate. Și asta e decizia mea pentru moment. Sper să nu fiți foarte dezamăgiți de mine. Simt că nu mai are rost, simt că nu mai am pentru ce. Eu am descoperit în Bianca o parte bună, am devenit și prietene. În spatele camerelor, s-a comportat foarte frumos cu mine”, a spus Marina.

”Omul a fost cât se poate de sincer. Am văzut live-ul. De ce? Dacă s-ar întâmpla ceva între noi... Erau tot felul de suspiciuni, niște screenshot-uri și de ce să nu se clarifice situația?”, a spus Marina despre Daniel.

Citeste si: None de la Puterea Dragostei rupe tacerea intr-un INTERVIU EXCLUSIV! Este sau nu casatorit? Adevarul despre fotografia în care apare cu o femeie!

”Răbdarea mea a luat sfârșit. Am avut răbdare și l-am așteptat pe Daniel în special. Și am spus că dacă se va întâmpla să facă cineva să mă îndrăgostesc, eu abia aștept, dar nu s-a întâmplat. E o lună jumate de când a plecat Daniel”,

”Eu cred că ai plecat deja și nu vrei să ne spui!”, i-a scris un internaut Marinei, în timpul live-ului.

”Plușica” a răspuns imediat și i-a asigurat pe toți că nu a plecat din emisiune: ”Nu am plecat, sunt la hotel! Doar că am vrut să clarific lucrul ăsta că nu-mi mai doresc să mai stau”.

Citeste si: Reacția Ralucăi de la Puterea Dragostei după ce Ricardo a scuipat și a sărit la bătaie: "Șocată de comportamentul de mahala"

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: