Marina Dina plateste mii de euro in Italia ca sa devina... manager!!!

Marina Dina vrea sa scape de statutul de fosta asistenta si s-a pus cu burta pe carte! Frumoasa blonda se afla de cateva luni in Italia, unde studiaza din greu, pentru a-si asigura viitorul. Vedeta locuieste in Milano, iar pentru asta scoate din buzunar mii de euro.

Distribuie pe:

fara descriereIn urma cu cativa ani, Marina rupea cluburile si se invartea numai prin cercurile mondene. Fotomodelul a pozat in Playboy, iar mai tarziu a ocupat scaunul de asistenta TV in emisiunea “Rai da’ Buni”, moderata de Mihai Morar, de la Antena 2. Toate astea sunt acum istorie, deoarece Marina invata din greu pentru a deveni manager.

Marina Dina e masteranda la Universitatea Bucuresti, iar de cateva luni studiaza si in Italia. Blonda s-a inscris la un curs de management, pe care, spune ea, vrea sa-l termine cu brio.

Vedeta locuieste din septembrie in Milano, iar suma pe care o da lunar proprietarilor locuintei in care sta cu chirie este de 2.000 de euro, asta pe langa taxele scolare pentru care mai scoate din buzunar in jur de 4.000 de euro.

“Acum sunt in Milano, am cursuri aici nu pot lipsi. Aici prezenta conteaza foarte mult. Pe 20 decembrie termin cursurile in Italia, apoi trebuie sa prezint proiectele. La masterul la care sunt inscrisa in tara, management strategic pe firme, inca nu am reusit sa ajung semestrul asta. Ma asteapta o serie de examene in ianuarie”, a declarat Marina Dina, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro, precizand ca viata ei in Italia este monotona. “Programul meu e foarte simplu: sunt la scoala de la 9.00 dimineata pana la 17.00, iar apoi merg trei ore la sala. Multi ar zice ca duc o viata anosta, dar nu conteaza, sunt sigura ca toate eforturile vor fi rasplatite. Imi doresc ca pe viitor sa lucrez ca manager si cu siguranta voi reusi sa fac asta”, a mai spus blondina.fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate