Marina ”Plușica”, primele declarații despre boala ei, după plecarea de la Puterea Dragostei ”Mă tratez și îmi trece”

S-a vorbit mult în casa de la Puterea Dragostei despre faptul că fetele au ”căpătat” o boală din cauza Biancăi.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Bomba a fost aruncată de None chiar în ultimele zile ale Biancăi în casa de la puterea Dragostei. Niciuna dintre fete nu a vrut să dezvolte subiectul sensibil, iar Bianca a negat vehement informația lui None.

După ce a plecat de la Puterea Dragostei, Marina a hotărât să vorbească deschis despre respectiva afecțiune. ”Avem o boală eu și Raluca. De când s-a mutat Bianca cu noi în cameră (n.r. Marina, Raluca și Bianca au stat în aceeași cameră de hotel), noi două am făcut ceva, nu știu exact ce. Raluca s-a gândit că dacă noi am făcut această boală imediat după mutarea Biancăi, posibil ea să fie cauza. Eu nu vreau să dau vina pe nimeni. Pentru că e posibil ca și eu și Raluca să fi luat boala din altă parte, de la o altă toaletă, apoi să fi dus boala la hotel. Restul fetelor nu au nimic! Bianca susține că nu are nicio boală. Eu cred că așa e, că nu ești nebun să nu te tratezi. Nu vreau să dau vina pe cineva. Am avut imunitatea mai scăzută, mă tratez, și îmi trece”, a mărturisit Marina Plușica într-un live în care a fost întrebată de fani despre boala la care a făcut referire None.

Citeste si: Primele imagini cu Marina ”Plușica” de la Puterea Dragostei, după ce a părăsit emisiunea! Cum arată acum

Citeste si: Larisa de la ”Puterea Dragostei” i-a replicat dur Roxanei, care a tot atacat-o în ultima vreme! ”Să se ferească...” VIDEO

Citeste si: Ce a făcut Bianca de la ”Puterea Dragostei” după ce a plecat din emisiune! Imagini BOMBĂ cu fosta concurentă, la striptease, în București

 

fara descriere

Marina Plușica, supărată pe None de la Puterea Dragostei, pentru că a vorbit despre boala fetelor

”Nu am înțeles de ce a făcut caz None. Este implicat în boala asta? El știe mai bine?”, a spus Plușica la final.

Săptămâna aceasta a fost una emoționantă, pentru că două dintre cele mai vechi concurente, Plușica și Bianca, au părăsit Puterea Dragostei. Dacă Bianca a fost eliminată prin votul fulger al băieților, care și-au dorit să o elimine, Plușica s-a descalificat. Conform regulilor emisiunii, Bianca se poate întoarce în casa de la Puterea Dragostei, dacă își dorește acest lucru și dacă este votată de telespectatori. Pentru Marina Plușica nu mai există șanse de întoarcere la Puterea Dragostei.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate