Marinela Chelaru, enervată la culme de Dan Negru: „Băi fraţilor, v-aţi tâmpit la cap?”

Autor: M. B.
 
După ce s-a scris în presă că Dan Negru ar fi murit, prezentatorul a dat o declaraţie prin care a spus că este normal ca astfel de ştiri să circule şi nu a părut deloc deranjat. 
 
„Norocul meu este că mama nu are net şi nu s-a speriat. Istoria fake news-urilor este fabuloasă.
E o normalitate treaba asta. M-a sunat un prieten, un mare actor şi mi-a spus, băi, eşti fericit, pe tine te dau mort din accidente. Pe mine mă dau mort de bătrâneţe de câţiva ani. Eu nu am mai fost la Botoşani de trei ani, aşa că totul este în regulă. Sunt fake news-uri fabuloase pe planeta asta şi ştirile senzaţionale sunt o normalitate pe piaţa media”,
a declarat Dan Negru în cadrul unei emisiuni TV.
 
 
Marinela Chelaru, despre care s-a scris la un moment dat în presă că ar fi murit, s-a arătat revoltată de spusele lui Dan Negru. 
 
„Şi mai sunt revoltată. Ce zice Dan Negru. Că şi despre el s-s scris că a murit şi că este o normalitate.
Băi fraţilor, v-aţi tâmpit la cap? Deci nu se poate. Cum să scrie că este o normalitate. Mă ia el de la 1900 toamna”,
a spus Marinela Chelaru.
 
„E a doua oară când mă omoară. I-am înjurat, dar după mi-a părut rău. Nu vreau să fiu rea. Mă sună o duduie de la un ziar şi îmi zice cum vă mai simţiţi.
Îi zic „Mă simt aşa şi aşa, ca după operaţia pe inimă. Scria pe burtieră „Marinela Chelaru a murit”. M-a sunat o prietenă. Tremura toată. Zic, bă frate, am sunat la publicaţia respectivă. A pus capac. Nu mai scrieţi, băi fraţilor. Potoliţi-vă”,
a mai povestit Marinela Chelaru supărată. 
Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies