Vedete

Marinela Chelaru, in stare grava! Actrita e sigura ca va muri: "Ma duc la Dumnezeu"

Marinela Chelaru a facut infarct acum cateva luni si, desi a suferit o interventie chirurgicala, se simte din ce in ce mai rau.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Marinela Chelaru, in stare grava! Actrita e sigura ca va muri: "Ma duc la Dumnezeu"icon photo

Marinela Chelaru a declarat ca are mari probleme de sanatate si ii este teama ca va muri.

"Acum mă simt mai rău decât după operaţie. Am făcut infarct şi am făcut operaţie pentru că, daca nu, acum mă uitam de sus de la voi. Am tensiune mare, îi spuneam şi doctoriţei, îmi zicea că sunt atacuri de panică, dar eu nu sunt plângăcioasă. Şi mie mi se pare aiurea să am puseuri de tensiune, iau medicamente. Mi-a fost un rău de moarte, nu ştiu cum e când mori. E groasă, asta e, mă duc şi aia e. Voi muri, voi muri, mă duc la Dumnezeu", a declarat Marinela Chelaru in cadrul unei emisiuni de televiziune.

Marinela Chelaru are montat pe piept un dispozitiv care inregistreaza activitatea cardiaca.

"Aparatul pe care îl port acum este din partea unei clinici din America. Mă monitorizează şi îmi trimit rezultatele. Doctoriţa mi-a spus să mă duc la un psihiatru, acum mă face şi nebună. Am fost cuminte, am luat toate pastilele. M-am dus cu bărbatu-meu la alimentară şi îmi scade tensiunea din senin", a mai spus Marinela Chelaru. 

 

Informaţii şocante despre moartea celebrului cântăreţ de muzică populară în vârstă de doar 40 de ani! “Daniel Rosalim a murit de cancer. El a trăit tot timpul foarte sănătos, a făcut tot ce a fost posibil pentru a evita boala!” EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Lovitură pentru toţi angajaţii care primesc bonuri de masă! Ce se va întâmpla cu tichetele valorice din ianuarie 2019icon photo

Stiri

Lovitură pentru toţi angajaţii care primesc bonuri de masă! Ce se va întâmpla cu tichetele valorice din ianuarie 2019

Autorităţile de la noi au schimbat regimul legal al tichetelor valorice primite de angajaţi, însă au reuşit să încurce pe toată lumea.

Titlu secțiune