WOW

Marinica Namol a vorbit despre imaginile compromitatoare cu mireasa: "Au mai existat genul asta de chestii intre mine si ea. A fost amanta mea"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Marinica Namol a vorbit despre imaginile compromitatoare cu mireasa: "Au mai existat genul asta de chestii intre mine si ea. A fost amanta mea"icon photo
 
Marinica Namol se declara nevinovat in scandalul cu mireasa. Barbatul sustine ca nu a fost la nunta, ca imaginile sunt trucate, insa recunoaste ca a fost amantul femeii la un moment dat. 
 
"Sunt eu, dar pot fi trucate. Oamenii m-au invinovatit nu ca barbat, ci ca artist. Nu am facut asta in timpul serviciului, cine ma cunoaste stie ca nu aveam cum sa fac aceasta chestie. Nu am fost la aceasta nunta pentru ca nu avea cine sa ma invite. Cu ceva timp inainte fata aceasta a fost iubita mea, amanta mea. Unchiul meu a fost la nunta si a cantat. Nu am fost in seara aia acasa, am iesit in oras. 
 
 
Eram intr-un club si m-am pomenit cu niste fete care furasera mireasa. M-au chemat afara ca vor sa-mi faca o surpriza si acolo ma astepta limuzina si m-am urcat. Nu eu am chemat-o in seara aia, nu am abuzat pe nimeni, alea sunt niste poze in gluma. Sora sotiei mele mi-a spart contul si eu sunt cumnat cu fratele miresei. Cumnata mea a vrut sa fac asta sa ma despart de sotia mea", a spus Marinica Namol.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune