Marinică Nămol, show în State cu teancuri de bani! Ce aroganțe face manelistul care a abuzat oral o mireasă în noaptea nunții

Marinică Nămol a decis, de curând, dacă tot s-au interzis evenimentele în România, să fugă în Statele Unite ale Americii pentru a cânta românilor de acolo.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Marinica Namol
Marinica Namol a dat lovitura in state

Și, normal, așa cum se întâmplă când ajung cântăreți vestiți în SUA, banii încep ”să curgă”, românii de acolo fiind extrem de generoși cu cei care le aduc aminte de casă.


In articol:

Citeste si: HAU! Bianca Pop, duet de senzație cu manelistul care a abuzat oral o mireasă! Video

Citeste si: Ce s-a ales de mireasa ”abuzată” de Marinică Nămol, după ce a fost părăsită de soț?

Iar acest lucru l-a dovedit, din plin, și Marinică Nămol, manelistul care, de curând, pare să fi dat lovitura, cel puțin din punct de vedere financiar. Iar dovada cea mai bună a prezentat-o în timpul unei conversații video pe care o avea cu unul dintre amicii săi, prezentându-i, acestuia, rezultatele muncii.

Citeste si: Premierul Orban, decizie în toiul nopții. Ce urmează în România - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

Și, într-unul dintre momentele de relaxare, din hotel, acum câteva zile, Marinică Nămol s-a apucat de ”aroganțe”. Mai exact, manelistul devenit celebru după ce a abuzat oral mireasa unui alt lăutar, s-a apucat, chipurile, să vorbească la telefon. Doar că telefonul cu pricina era, de fapt, un teanc gros de bancnote de 100 de dolari, semn că ”afacerile” sale sunt cât se poate de înfloritoare, și că, peste Ocean, Marinică Nămol a dat, cu adevărat, lovitura.

Marinica Namol
Marinica Namol e manelist celebru

Mai mult, susțin sursele noastre, Marinică Nămol este decis să mai petreacă o perioadă bună în Statele Unite, succesul de care se bucură fiind unul de natură să îi rezolve toate problemele financiare pe care, la fel ca și alți maneliști, le-a întâmpinat în România din cauza pandemiei de coronavirus și din cauza restricțiilor impuse de autorități pentru a diminua răspândirea virusului.

Marinică Nămol, scandal uriaș cu alt lăutar după ce i-a abuzat oral mireasa

Acum ceva vreme, o înregistrare cât se poate de explicită arunca lumea manelelor în aer. Nu de altceva, dar Marinică Nămol, alături de o femeie îmbrăcată în mireasă, aveau parte de contacte intime, în mașină.

Marinica Namol
Marinica Namol si mireasa abuzata oral in noaptea nuntii

Doar că, apoi, s-a aflat că mireasa pe care a abuzat-o oral Marinică Nămol era soția unui coleg de breaslă, că evenimentul rușinos a avut loc chiar în noaptea nunții și că, de fapt, manelistul era amantul acesteia de mai multă vreme și a dorit să aibă parte de o despărțire de neuitat, pe care a și filmat-o.

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Iulia Albu, revoltată pe anumite mame din showbiz: „Vedetele își folosesc copiii pe post de jucării din pluș”

Mama Deliei a dezvăluit totul! De ce nu are copii vedeta. A spus-o pe față

Petre Roman, distrus de fiica vitregă Catinca Roman! Dezvăluiri șocante: Ce îi făcea Oanei Roman în copilărie? Este scandalos

HAU! Bianca Pop, duet de senzație cu manelistul care a abuzat oral o mireasă! Video

Ce s-a ales de mireasa ”abuzată” de Marinică Nămol, după ce a fost părăsită de soț?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies