Marinică Nămol, show în State cu teancuri de bani! Ce aroganțe face manelistul care a abuzat oral o mireasă în noaptea nunții

Marinică Nămol a decis, de curând, dacă tot s-au interzis evenimentele în România, să fugă în Statele Unite ale Americii pentru a cânta românilor de acolo.

Marinica Namol
Autor: Calin Perian

In articol:

Și, normal, așa cum se întâmplă când ajung cântăreți vestiți în SUA, banii încep ”să curgă”, românii de acolo fiind extrem de generoși cu cei care le aduc aminte de casă.

Citeste si: HAU! Bianca Pop, duet de senzație cu manelistul care a abuzat oral o mireasă! Video

Citeste si: Ce s-a ales de mireasa ”abuzată” de Marinică Nămol, după ce a fost părăsită de soț?

Iar acest lucru l-a dovedit, din plin, și Marinică Nămol, manelistul care, de curând, pare să fi dat lovitura, cel puțin din punct de vedere financiar. Iar dovada cea mai bună a prezentat-o în timpul unei conversații video pe care o avea cu unul dintre amicii săi, prezentându-i, acestuia, rezultatele muncii.

Citeste si: Incendiar! Acuzații extrem de grave la adresa europarlamentarului Dragoș Benea!- bzi.ro

Și, într-unul dintre momentele de relaxare, din hotel, acum câteva zile, Marinică Nămol s-a apucat de ”aroganțe”. Mai exact, manelistul devenit celebru după ce a abuzat oral mireasa unui alt lăutar, s-a apucat, chipurile, să vorbească la telefon. Doar că telefonul cu pricina era, de fapt, un teanc gros de bancnote de 100 de dolari, semn că ”afacerile” sale sunt cât se poate de înfloritoare, și că, peste Ocean, Marinică Nămol a dat, cu adevărat, lovitura.

Marinica Namol
Marinica Namol e manelist celebru

Mai mult, susțin sursele noastre, Marinică Nămol este decis să mai petreacă o perioadă bună în Statele Unite, succesul de care se bucură fiind unul de natură să îi rezolve toate problemele financiare pe care, la fel ca și alți maneliști, le-a întâmpinat în România din cauza pandemiei de coronavirus și din cauza restricțiilor impuse de autorități pentru a diminua răspândirea virusului.

Marinică Nămol, scandal uriaș cu alt lăutar după ce i-a abuzat oral mireasa

Acum ceva vreme, o înregistrare cât se poate de explicită arunca lumea manelelor în aer. Nu de altceva, dar Marinică Nămol, alături de o femeie îmbrăcată în mireasă, aveau parte de contacte intime, în mașină.

Marinica Namol
Marinica Namol si mireasa abuzata oral in noaptea nuntii

Doar că, apoi, s-a aflat că mireasa pe care a abuzat-o oral Marinică Nămol era soția unui coleg de breaslă, că evenimentul rușinos a avut loc chiar în noaptea nunții și că, de fapt, manelistul era amantul acesteia de mai multă vreme și a dorit să aibă

parte de o despărțire de neuitat, pe care a și filmat-o.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

HAU! Bianca Pop, duet de senzație cu manelistul care a abuzat oral o mireasă! Video

Ce s-a ales de mireasa ”abuzată” de Marinică Nămol, după ce a fost părăsită de soț?

Mesajul soției lui Marinică Nămol, de ziua manelistului! L-a iertat, iar el s-a revanșat: ”Mă faci cea mai fericită”

Horoscop 17 Mai 2021: astazi Fecioarele vor incerca lucruri noi

Total INTERZIS pentru cei care s-au vaccinat cu PFIZER! Informația momentului pe care toată lumea trebuie să o știe

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Adio, libertate? Valul 4 vine peste România. Anunțul este terifiant

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies