Mario Fresh a cântat manele ca Florin Salam! L-a imitat perfect! "Aș vrea să fac o piesă cu el, e cel mai bun cântăreț din România"

Mario Fresh a oferit momentul zilei în direct la Teo Show. Faimosul de la Exatlon l-a imitat pe Florin Salam și a fredonat câteva versuri din două manele celebre.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Mario Fresh a fost invitat în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D.

Faimosul de la Exatlon a vorbit despre participarea lui la Exatlon, despre cât de greu i-a fost departe de iubita lui, Alexia Eram, dar și despre prietenia specială cu Costin Gheorghe.

Declarațiile lui Mario Fresh la Teo Show

Cum a rezistat fără telefonul mobil: Prima săptămână am fost ok. Eram bucuros că au trecut câteva zile și nu îi simțeam lipsa telefonului. Apoi am început să mă panichez.

Citeste si: Vizită-surpriză pentru Andreea Bălan! S-a deschis ușa rezervei și... a intrat el

Citeste si: Atenționare meteo și prognoză specială pentru Municipiul București

Citeste si: EXATLON. Faimosii si Razboinicii in pasi de dans, pe traseele din Republica Dominicana!

A fost o provocare tare, mi-a plăcut mult. Am avut și perioade de depresie. Am avut noroc cu Costin Gheorghe. Mă calma, încerca să scoată în evidență toate lucrurile frumoase. Am avut momente în care am crezut că renunț. Prima săptămână a fost perfectă, a doua și a treia am fost praf. Apoi am început să-mi mai revin.

fara descriere

Despre superstiții: Eu nu am avut. Dar aveau băieții. Giubi purta aceeași pereche de chiloți. Alex Stoica sau Mihai Berar purta o singură șosetă.

La ce se gândea când trebuia să intre pe traseu: La început mă gândeam ce fac după ce o să pierd. Mă uitam în dreapta, îl vedeam pe adversar. Mă gândeam: Cum să reacționez după ce voi pierde?

Cum s-a simțit când a fost eliminat: S-a rupt ceva în mine. Nu îmi venea să cred că eu chiar sufăr că plec. Am plâns și eu. Bine că nu s-a dat totul la televizor. Sper că e bine, la el mă gândesc în fiecare zi. Sper să câștige, e bun, e un prieten foarte drag. Ne mutăm împreună.

Ce a făcut după eliminare: Am făcut o indigestie. Direct. Am mâncat două zile încontinuu. Apoi mi-a fost rău. Am mâncat foarte mult. Nu mai puteam să merg, mă rostogoleam pe stradă.

Alexia Eram, iubita lui, i-a transmis un mesaj.

fara descriere

O iubesc mult pe fata asta. Mă gândeam cam non-stop la ea. Cred că din cauza ei am avut și stările alea proaste. Viața noastră e pe FaceTime. Oare ce-o face?!

E cea mai cuminte, am mare încredere în ea. Mă gândeam dacă e totul în regulă. Să nu știi nimic 2 luni și jumătate. Mă plimbam prin casă. Am stat închis în baie. Nu dormeam noaptea.

Unde stă acum: Sunt homeless. Nu am casă. Stau la un prieten. Mă gândesc ce să fac. Ar trebui să-mi iau și eu un apartament. Să vorbesc cu mama, cu tata, cu managerul, să mă sfătuiesc, să văd ce o să fac.

fara descriere

Senzația zilei a fost când a început să fredoneze manele. Mario Fresh a fost întrebat în ce condiții ar accepta să cânte manele. Sincer, Faimosul de la Exatlon a răspuns: Aș putea cânta manele. Mă descurc. Aș face o piesă cu Florin Salam. Mi se pare foarte tare! Mi se pare cel mai tare cântăreț din România, poate să cânte orice. Știu multe piese de la el.  

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate