Mario Fresh, criticat dur după ce a făcut mișto de premiul de 5000 de lei! Reacția artistului: „Sunt un băiat dintr-o familie modestă”

Mario Fresh a fost criticat dur de fanii Războinicilor după ce a făcut un comentariu legat de unul dintre premiile din competiție. Reacția artistului.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Mario Fresh a fost criticat dur pentru un comentariu făcut în timpul participării lui la Exatlon. Cântărețul a făcut o glumă legată de un premiu în valoare de 5000 de lei, spunând că el cheltuie acei bani la o ieșire în oraș.

Remarca făcută de Mario a stârnit revolta printre fanii Războinicilor, așa că Faimosul a explicat că nu este un băiat de bani gata, așa cum a dat impresia.

„Probabil era o glumă și nu au înțeles-o. Eu fac glume foarte des. Era vorba de 5000 de lei. 5000 de lei sunt foarte mulți bani, vreau să se înțeleagă, orice leu contează. Sunt un băiat dintr-o familie modestă, știu valoarea banului și muncesc pentru orice leu pe care îl am în buzunar. Chiar era o glumă. Dacă au perceput-o prost, înseamnă că am spus-o eu prost. Sunt foarte mulți bani 5000 de lei”, a spus Mario Fresh, explicând că nu a vrut să ofenseze pe nimeni cu remarca lui și că nici nu este un copil de bani gata, așa cum au crezut unele persoane.

Citeste si: Mario Fresh a filmat videoclip în Republica Dominicană

fara descriere

Mario Fresh, eliminat de la Exatlon

„Probabil eu o să plâng cel mai mult. În capul meu sunt o mie de gânduri care zboară. Dacă venea cineva în 2018 și îmi spunea că 2019 va veni cu niște suprize enorme pentru mine, nu îl credeam. Iată că 2019 a venit cu această surpriză, Exatlon. Am venit aici plin de putere, încrezător, sperând să ajung cât mai departe. Am cunoscut 9 oameni, de fapt sunt 12, 12 oameni minunați cu care sigur voi continua prietenia pe care am început-o aici. Mi-am întrecut limitele de la începutul Exatlonului. Nu mă așteptam să pot face față. Vă mulțumesc tuturor colegilor, am avut de la fiecare de învățat câte ceva. Costin Gheorghe, îți mulțumesc mult”, a spus Mario. Emoțiile aproape l-au copleșit pe artistul care a avut nevoie de câteva secunde pentru a-și relua discursul.

„Stai să îmi revin... Mulțumesc pentru toate sfaturile pe care mi le-ai dat. Am avut zeci sau sute de momente când am vrut să renunț și tu ai fost cel care m-a susținut și care m-a menținut aici, Sper ca familia mea, mama, tata, sora, iubita și prietenii să nu fie dezamăagiți de mine pentru că știu că am dat tot ceea ce am putut. Am atâtea gânduri de pus pe foaie încât probabil mă voi închide în studio și voi face foarte multă muzică. Pregătiți-vă de un bombardament muzical. Anul acesta va fi al meu. Nu mai am cuvinte, nu mai pot vorbi. M-au copleșit emoțiile. E ultima oară pe podiumul ăsta, în Dominicană și vă mulțumesc tuturor”, a adăugat Mario Fresh.

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate