Mario Fresh, surprins în compania unei artiste celebre! Fanii nu se așteptau la asta: „Iubita ta știe cu cine dansezi?”

Vedete

Mario Fresh, surprins în compania unei artiste celebre! Fanii nu se așteptau la asta: „Iubita ta știe cu cine dansezi?”

Fanii au crezut că nu văd bine. Cu cine s-a filmat iubitul Alexiei Eram pe rețelele de socializare? S-a lăsat cu mișcări lascive!

Mario Fresh este, fără doar și poate, unul dintre cei mai apreciați tineri artiști din industria muzicală autohtonă. Se bucură de un real succes pe plan muzical, iar piesele sale nu doar că se aud pe mai toate posturile radio, ci ajung rapid pe primele poziții în topuri. 

Lucrurile, însă, nu s-au așezat pentru acesta doar pe plan profesional, cu și pe plan personal. De câțiva ani deja trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Alexia Eram, fiica Andreei Esca.

Cei doi și-au făcut deja planuri de viitor, iar astea includ căsătoria și copilul. 

Este foarte activ pe rețelele de socializare și mereu în contact cu fanii săi de pe Internet. Ultimele imagini postate de artist pe TikTok le-a dat de gândit internauților, care imediat au „sărit” în secțiunea de comentarii. 

Cum au reacționat fanii când l-au văzut pe Mario Fresh dansând cu o tânără artistă? 

În urmă cu câteva zile, Mario Fresh a luat pe toată lumea prin surprindere cu un filmuleț postat pe contul său personal de TikTok.

Artistul s-a filmat în compania unei artiste celebre, pe nume Aza, care a bifat colaborări cu mai mulți cântăreți cunoscuți de la noi. Cei doi par că se simt foarte bine în compania celuilalt, va chiar mișcările blondinei îi înnebunesc pe internauții, care imediat au reacționat în secțiunea de comentarii. 

Citeste si: „Ce-i cu viața asta?” Mario Fresh, urmărit de ghinion! Artistul a avut parte de cea mai proastă zi

„Iubita ta știe cu cine dansezi?/ Niciuna ca Alexia/ Nu mai e cu Alexia?”, sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor la videoclipul în care apare cu Aza. 

Citeste si: Alexia Eram, dans incendiar alături de Mario Fresh! Cei doi îndrăgostiți au scăpat de orice inhibiție

Ei bine, pentru a pune capăt speculațiilor, artistul și Alexia Eram au postat un videoclip pe Internet în care dansează extrem de senzual și sunt foarte apropiați. Filmulețul cu cei doi a strâns peste un milion de vizualizări, iar după ce au înroșit butonul de apreciere, fanii au început să le transmită cât de bine arată împreună.