Mario Iorgulescu a avut o aventură cu logodnica lui Florin Salam! Roxana Dobre l-a schimbat pe fiul lui Gino cu băiatul lui Olăroiu

Mario Iorgulescu, băiatul de bani-gata care a provocat un accident mortal și se află în comă, s-ar fi iubit și cu logodnica lui Florin Salam.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Mario Iorgulescu are două mari vicii: caii putere și femeile frumoase. Fiul lui Gino Iorgulescu era recunoscut de multă vreme ca fiind un mare cuceritor, ajutat, evident și de faptul că avea foarte mulți bani.

fara descriere

Mario are o listă lungă de vedete care i-au trecut prin dormitor și se spune că pe această listă s-ar afla și Roxana Dobre, femeia care i-a dăruit doi copii lui Florin Salam. Roxana și Mario ar fi avut o relație scurtă cu câiva ani înainte ca bruneta să ajungă iubita regelui manelelor și era cunoscută doar ca ”fost iepuraș Playboy”.

Citeste si: Mario Iorgulescu s-a trezit din comă! Fiul șefului LPF a vorbit cu părinții săi! Nu știe că a omorât un om

Citeste si: Mario Iorgulescu are un frate secret! Alexandru Antonio are 33 de ani și este rodul idilei dintre Gino Iorgulescu și o fostă balerină de la Teatrul Tănase FOTO EXCLUSIV

Citeste si: ULTIMĂ ORĂ în cazul lui Mario Iorgulescu! Mișcarea care i-a șocat pe doctori! Fiul șefului LPF a ridicat mâna! Ce se întâmplă în aceste momente cu el la spital

Roxana Dobre ”l-a tradus” pe băiatul lui Olăroiu cu un alt tânăr

fara descriere

Informații despre relația celor doi au fost date publicității de presă în urmă cu mai mulți ani, atunci când Salam a uimit pe toată lumea și s-a afișat cu modelul. Tot atunci s-a mai scris că Dobre s-ar fi iubit și cu Dani Olăroiu, fiul antrenorului Cosmin Olăroiu, bun prieten cu Mario Iorgulescu. Roxana și Dani ar fi stat ceva mai mult împreună, doar că bruneta ar mai fi ieșit, cam în aceeași perioadă cu un alt băiat cunoscut în București sub numele de Andrei Fygo. Acesta s-a îndrăgostit destul de tare de Roxana și și-a tatuat pe braț data ei de naștere.

fara descriere

Pe lista de cuceriri a lui Mario Iorgulescu se mai află modelul Bianca Taban, Daniela Crudu, Simona Iacob sau o basarabeancă superbă pe nume Margarita.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate