Mario Iorgulescu a fost la un pas să producă un accident cu skijetul pe lacul Snagov, în urmă cu câteva luni! ”Mergea foarte tare, noi încercam să-l evităm”. Când s-a întâmplat asta?

Mario Iorgulescu obișnuia să meargă cu viteză mare cu skijet-ul pe lacul Snagov, băiatul fiind îndrăgostit de senzații tari și adrenalină.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Accidentul produs de fiul lui Gino Iorgulescu la o viteză de 240 km/h nu i-a susprins pe cei care au ajuns vara aceasta pe lacul Snagov. Tânărul de 24 de ani a fost văzut tot sezonul gonind cu un skijet scump și fiind câteva ori la un pas să producă accidente nautice.

fara descriere

”Mario s-a dat toată vara cu skijetul pe Snagov. Cei de aici se obișnuiseră cu el, știau că merge foarte tare și încercau să-l evite atunci când îl vedeau. Noi nu am avut norocul ăsta și am fost la un pas să facem accident. Problema nu era doar că mergea tare ci făcea și valuri care erau periculoase dacă nu aveai o ambarcațiune puternică. Au fost probleme în trecut și cu cei de la canotaj care se răsturnau din cauza vitezomanilor”, ne-a declarat o sursă care locuiește în Snagov.

Autoritățile au vrut să interzică skijeturile pe Snagov

fara descriere

În 2015, un skijet a lovit o barcă în care se aflau 6 persoane pe lacul Snagov iar în urma incidentului o persoană și-a pierdut viața și o alta a fost grav rănită. Un an mai târziu, autoritățile au încercat să interzică skijeturile pe lacul Snagov și să limiteze viteza șalupelor la 20 km/h. Nu s-a reușit acest lucru decât pe anumite porțiuni ale lacului, dar și acolo indicatorele au fost smulse și distruse.

Citeste si: Bolidul Aston Martin făcut praf de Mario Iorgulescu nu era asigurat! Detalii despre accidentul cumplit! Mario nu e la prima ispravă de genul acesta

Citeste si: Moarte suspectă în Maramureș! Un cioban a fost găsit mort cu capul în jar noaptea trecută

Citeste si: Noi informații despre starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu: „A suferit o agravare...”

În prezent, tinerii de bani gata fac curse ilegale cu bărcile puternice pe lacul Snagov. Aceștia sunt amendați, însă amenzile sunt contestate și anulate în instanță pe motiv că nu există semne care să restricționeze viteza pe lac.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate