Mario Iorgulescu a fost scârbit de România, pentru că a fost părăsit de prieteni: „În țară ce pot să fac? Nu mai vreau să trăiesc o viață falsă! M-am săturat să fiu oaia din turmă”

Mario Iorgulescu a fost scârbit de România pe vremea când locuia în Elveţia.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Mario Iorgulescu a fost scârbit de România şi a avut de gând să nu mai revină în ţară. Familia Iorgulescu are o casă la Lugano, iar Mario a făcut liceul la Şcoala Americană din localitate. În februarie 2016, Mario se afla în Elveţia şi posta un mesaj în care explica motivele pentru care nu dorea să se întoarcă în România: “Mă tot întreba lumea:"în țara când mai ajungi?" Am început să răspund:" nu prea curând dacă nu am un business sau ceva de făcut" am niște scopuri în viață și am de gând să le respect, m-am săturat să fiu oaia din turmă, am business-urile mele și vreau să mă țin de ele, am prieteni adevărați și oameni de suflet și cu caracter aici, femei cu oportunități și valori sentimentale și cel mai important, oameni cu potențial și caracter fără interes și falsitate, în țara ce pot să fac? Să mă prefac?”. (citeşte despre divorţul din familia Iorgulescu)

Citeste si: Abia acum s-a aflat! Ce s-a întâmplat la Spitalul Elias cu o zi înainte de transferul lui Mario Iorgulescu în străinătate

Citeste si: Cum a aflat fiica lui Dani Vicol, victima lui Mario Iorgulescu, despre moartea tatălui ei: „Plânge din orice”

Citeste si: Mario Iorgulescu a fost transferat în străinătate! Medicii de la Elias nu au fost de acord!

Mario Iorgulescu a fost scârbit de România: "Am foarte puțini prieteni adevărați în țară"

„Nu, mulțumesc, am foarte puțini prieteni adevărați în țară, printre care sunt părinții mei și vărul meu Erwin. În rest, toți sunt mai devreme sau mai târziu falși... Eu nu mai vreau să trăiesc o viață falsă... Nu am de ce... Aici în Geneva, m am apucat să lucrez în diferite locuri, am tot ce vreau și fac ce îmi place, nu am de ce să mă întorc la falsitate și bătaie de joc unde toată lumea se crede rege pe burtă goală și fără să aibe puțină demnitate. Îmi cer scuze anticipat față de cei care nu sunt incluși în acest mesaj. Nu vreau să mai continui că am foarte multe de spus, le mulțumesc din suflet părinților mei pentru oportunitatea asta și cam atât am de spus, îmi cer scuze încă o data față de oamenii care nu sunt parte din categoriile menționate mai sus. O zi bună va doresc tuturor”, a continuat Mario Iorgulescu.

fara descriere

Mario Iorgulescu a fost scârbit de România. A fost transferat la o clinică din Italia

Acum două săptămâni, Mario Iorgulescu a fost internat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Elias de către un echipaj SMURD, după ce a provocat un accident rutier în urma căruia a decedat Daniel Vicol. Mario Iorgulescu avea o concentraţie 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză şi de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare. De asemenea, tânărul consumase cocaină, au stabilit medicii de la Institutul Naţional de Medicină Legală.  Luni, la insistenţele familiei, Mario a a fost transferat la o clinică din Italia. „În cursul dimineţii de astăzi (23 septembrie 2019), la cererea expresă a familiei şi contrar recomandărilor medicale, pacientul Mario Iorgulescu a părăsit Spitalul Elias în vederea continuării tratamentului într-o ţară din UE”, au informat reprezentanţii Spitalului Elias.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate