Mario Iorgulescu s-a trezit din comă! Fiul șefului LPF a vorbit cu părinții săi! Nu știe că a omorât un om

Mario Iorgulescu s-ar fi trezit din comă, după ce veștile venite în urmă cu câteva zile de la Spitalul Universitar de Urgență Elias nu erau deloc bune.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere


In articol:

Se pare că miracolul și norocul sunt de partea lui Mario Iorgulescu. Starea de sănătatea a fiului președintelui LPF, se îmbunătățește, scrie redactia.ro. Potrivit unor surse din anturajul familiei Iorgulescu, Mario s-a trezit și a reușit să comunice cu părinții săi. Mario Iorgulescu își aduce aminte că a făcut accident, însă familia acestuia a căzut de acord să nu-i comunice momentan faptul că în urma accidentului provocat de el, un tânăr de 24 de ani a murit. Mai mult, conform sursei de mai sus, Gino Iorgulescu vrea să cheme un specialist în psihologie, pentru a-l pregăti psihic în momentul când va afla șocanta veste.

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

Mario Iorgulescu s-a trezit din comă! Au fost vești contradictorii privind starea lui de sănătate

De aproape zece zile, Mario Iorgulescu se zbate între viață și moarte la Spitalul Elias din București. Controversatul fiu al șefului LPF se află internat în stare gravă la Spitalul Elias din Capitală după ce, în urmă cu două weekenduri, a fost implicat într-un grav accident de circulație, care s-a soldat cu moartea unui bărbat în vârstă de 34 de ani.

Informațiile despre starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu u fost de la început contradictorii, de la declarațiile unor martori oculari, conform cărora tânărul de 24 de ani ar fi plecat de la locul faptei pe picioarele lui la Salvare până la vești de-a dreptul cutremurătore.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate