Mario Iorgulescu, spaima personalului medical! O asistentă de la Elias a rupt tăcerea despre comportamentul tânărului

Mario Iorgulescu era foarte violent în perioada în care era internat la Spitalul Elias din Capitală. O asistentă a rupt tăcerea

Distribuie pe:

Autor: R.L.


In articol:

Mario Iorgulescu a fost internat la Spitalul Elias după accidentul provocat, apoi a fost transferat la o clinică din Milano. Tânărul va fi adus în țară și va fi audiat în dosarul accidentului mortal pe care l-a provocat urcându-se beat la volan, dar asta abia după ce medicii de la Milano vor considera că este refăcut și poate fi transportat înapoi în România.

Unchiul lui Dany Vicol, tânărul ucis de Mario Iorgulescu, susține că a stat de vorbă cu o asistentă de la Spitalul Elias, iar fiul lui Gino Iorgulescu era lucid și foarte agresiv în perioada în care se afla la spitalul din București.

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Mario Iorgulescu, spaima personalului medical! O asistentă de la Elias a rupt tăcerea despre comportamentul tânărului

”După ce Mario a fost ascuns în Italia, întâmplător, după un accident în trafic, am cunoscut o doamnă care este asistentă la spitalul Elias. Nu ştia cine sunt. Mi-a spus că face şcoala de şoferi, dar îi este teamă să conducă în Bucureşti mai ales după accidentul provocat de Mario. Se gândea că ea putea fi victima lui Mario (…) Ştiţi ce mi-a spus? Că înainte ca Mario să fie scos din ţară, el era deja scos de la aparate, şi că asistentele nu se mai înţelegeau cu el! Mario e scos de mult timp de la aparate, asta ştim sigur, şi ne revoltă informaţiile care apar, că abia în Italia s-ar fi întâmplat asta. De când a fost dus în Italia, am devenit pesimist, ştim ce manevre se încearcă.

Citeste si: Lovitura care a zguduit familia lui Gino Iorgulescu! Nepotul lui poliţist a fost reţinut pentru o mită de 300 de lei şi un cartuş de ţigări! DEZVĂLUIRI

Era violent, agresiv, din cauza faptului că intrase în sevraj din lipsa drogurilor. Era păzit non-stop de o firmă angajată, nu mai intra nimeni acolo, decât însoţit de asistente. Aveam încredere că va plăti, dar, după ce a ieşit din ţară, nu mai sunt sigur de dreptate. Este ridicol ce a spus procurorul general Licu, că nu are cum să scape”, a declarat unchiul lui Dany Vicol, victima lui Mario Iorgulescu, citat de cancan.ro.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate