Marioara a dat-o de gol pe Zavoranca: “Oana e innebunita dupa sarmale si fasole frecata cu usturoi si garnisita cu ceapa prajita!”  

Cine si-ar fi imaginat una ca asta?! Oana Zavoranu, una dintre vedetele care cheltuie luna de luna sume ametitoare pe parfumuri, are o slabiciune mai putin stiuta. Brunetei ii plac usturoiul si ceapa prajita.

Distribuie pe:

fara descriereMarioara Zavoranu a dat din casaDesi nu s-a sfiit niciodata sa recunoasca ca ii place ca totul in jurul sau sa miroasa proaspat si frumos si foloseste odorizante de camera comandate si aduse de peste hotare, cand simte miros de sarmale in preajma sa Oana Zavoranu ar vrea sa opreasca timpul in loc. Cea care a dat-o de gol este chiar Marioara Zavoranu, mama ei care ii stie si cunoaste toate slabiciunile. fara descriere“Oana mananca, domnule, mananca! E slaba ca asa e ea, dar se hraneste. In primul rand mananca multa ciocolata. Multa rau. Nu am vazut o alta persoana care sa manance si sa nu stea fara ciocolata cum face ea. E dependenta de ciocolata. Apoi e innebunita dupa sarmale. Pai, daca vine la mine si eu am sarmale se pune la masa si mananca pana se satura. Ii place si fasolea batura, frecata cu usturoi si garnisita cu multa ceapa prajita. Cam astea sunt preparatele ei favorite. Mananca si aici, ia si la pachet”, a declarat  Marioara Zavoranu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate