Marioara Zavoranu nu vrea sa auda de barbati! Vrea sa-si traiasca batranetile de una singura

De-a lungul vietii, Marioara Zavoranu a avut doua mari iubiri: Zavoranu si Nelu Banicioiu. Amandoi au trecut in nefiinta, insa mama Oanei nu si-a refacut viata sentimentala. Vedeta a preferat sa traiasca singura, fara niciun barbat, si sa-i fie alaturi fiicei ei pana la sfarsit.

Distribuie pe:

fara descriereMama Oanei nu si-a refacut viata niciodata din punct de vedere sentimental. Vedeta a preferat sa traiasca singura, ea alegand sa-i fie alaturi fiicei sale.

De Sarbatori, Marioara Zavoranu va petrece alaturi de Oana si cateva rude. Se mai simte singura uneori, insa isi aprinde televizorul daca i se face dor sa auda glasul cuiva. "Mi-e greu uneori cand raman singura, dar am prietene cu care mai stau. Un barbat nu exista decat in prima parte a vietii, atunci cand esti tanara, frumoasa si apetisanta. Un barbat intreg la cap, cu o situatie, nu o sa se uite la mine. Ala ia o fata tanara, nu una batrana ca mine” a marturisit Marioara Zavoranu, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Prima data, Marioara s-a casatorit la 16 ani cu Nelu Baniciou, tatal natural al Oanei, care a murit in 2003.  Mama lui Zavo a fost casatorita si cu Zavoranu, cel caruia Oana si mama ei ii poarta numele.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate