Marioara Zavoranu: "Oana este sufletul meu. A luat vreo 10-12 pastile, dar nu a incercat sa se sinucida"- Vezi de ce sufera bruneta

Marioara Zavoranu a vorbit despre clipele groaznice prin care a trecut in momentul in care a aflat ca fiica sa este inconstienta si a ajuns la spital.

Distribuie pe:

fara descriere

Mama Oanei a marturisit ca durerea cauzata de pierderea fiicei sale ar fi omorat-o si pe ea. "Acum este bine, tot ce trebuie sa faca este sa se odihneasca", a declarat Marioara la Acces Direct.

"Este o persoana foarte ghinionista, sa fii in situatia asta nu e ceva de bucurie. Ce i s-a intamplat a fost cel mai mare soc pe care l-am avut in viata. Eu mi-am mai pierdut doua fiice, dar cu Oana era cu totul altceva (...) Dumnezeu ne iubeste, si pe mine, si p ea. Nu stiu daca as mai fi existat fara Oana, ea este sufletul meu", a mai punctat femeia.

Cand a ajuns la spital si si-a vazut fiica in coma, Marioara a ramas fara cuvinte. "Am strigat-o, am mangaiat-o, avea mainile si picioarele reci. Mi-a zis medicul ca abia peste cateva ore o sa inceapa sa isi revina si asa a fost", a povestit ea la Antena 1. "Nu a incercat sa se sinucida. Avea dureri mari de cap si a luat mai multe cocktailuri de medicamente cand a vazut ca nu isi fac efectul. A luat vreo 10-12 pastile", a completat Marioara.

Mama lui Zavo a incercat sa gaseasca o explicatie pentru depresia Oanei. "Rana din sufletul ei cred ca a trecut. S-a simtit nedreptatita, este adevarat. Nu a meritat sa i se intample multe lucruri, dar nu a fost vorba de sinucidere. Eu o sa fiu mai mult alaturi de ea", a mai spus femeia.

 

"Oana se simte inutila"

Marioara Zavoranu a dezvaluit ca Oana sufera enorm pentru ca nu are un job. "Se simte inutila. Tocmai de aceea am si sfatuit-o sa plece in America", a spus femeia. "Dupa telenovela 'Numai iubirea' putea sa mai primeasca si alte roluri, cu mai multa esenta, mai reale", a completat Marioara.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate