Marius Alexe, atac la... Sylvia! Fotbalistului de la Dinamo i s-au aprins calcaiele dupa cantareata?

In ultima vreme s-au intetit zvonurile conform carora dinamovistul Marius Alexe ar fi incercat sa inscrie in poarta... Sylviei! Jucatorul ar fi cautat-o pe artista pe reteaua sa de socializare si i-ar fi cerut numarul de telefo.

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriereContactata telefonic, cantareata a fost insa extrem de vehementa si a explicat clar ca nu ar putea avea niciodata o relatie cu atacantul "cainilor rosii".fara descriere

"Mie nu-mi plac fotbalistii si punct! In trecut, am mai fost cautata de unii si de altii de la diverse echipe, dar pe mine nu ma intereseaza. Iar acum e adevarat ca m-a contactat un jucator pe facebook. Mi-a spus ca am vorbit pe instagram si doreste numarul meu de telefon! In acel moment, i-am explicat ca exista un cont de instagram fals, cu numele meu, si nu eu am fost persoana care a comunicat cu el. In plus, i-am zis clar ca o relatie, fie si amicala, cu el nu iau in calcul, asa ca omul a inteles si s-a comportat normal. Si-a cerut scuze si de atunci nu m-a mai contactat", a declarat pentru WOWbiz.ro Sylvia care n-a vrut insa sa dezvaluie numele fotbalistului despre care unele surse sustin ca ar fi Marius Alexe.
fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate