Marius Crăciun câștigă primul joc din etapa individualelor la Survivor România. Războinicul face o nominalizare pentru eliminare. „Știm că așa va fi!”

Prima zi de jocuri individuale a fost câștigată de Marius Crăciun la Survivor România!

Marius Crăciun câștigă primul joc de la individuale la Survivor România
Marius Crăciun
Autor: Loredana Dobre

In articol:

În această săptămână, competiția Survivor România a debutat cu primele jocuri la individuale, în care s-au confruntat Elena Marin, Maria Chițu, Albert Oprea, Marius Crăciun, Zanni și Andrei Dascălu, ultimii șase concurenții din Dominicană.

Marius Crăciun câștigă primul joc de la individuale la Survivor România

În prima zi de individuale la Survivor România, concurenții au aflat cum se vor desfășura jocurile în această etapă superioară a competiției. La finalul probelor dintr-o zi, unul singur va fi câștigător, iar acesta va face o nominalizare pentru eliminare în consiliu. Până la sfârșitul săptămânii, trei concurenții vor intra în cursa pentru votul publicului.

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu Faimosul Sebastian Chitoșcă, după ce a ajuns acasă: "Nu îmi vine să cred..."

Marius Crăciun câștigă primul joc de la individuale la Survivor România
Războinicii, la individuale

Prima probă de la individuale este cea de precalificare, în care toți concurenții participă simultan. În urma acesteia, cei mai buni doi supraviețuitori vor trece direct în semifinalele zilei. Ceilalți patru trec în sferturi și se vor duela doi câte doi pe traseu, până când unul ajunge primul la trei victorii în fața adversarului.

Citeste si: Detaliul emoționant observat de iubitul Elenei Marin la Faimoasa de la Survivor: „A fost singura care nu a renunțat la...”

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

Semifinalele se joacă între cei doi care au câștigat proba de calificare și cei mai buni doi concurenți din sferturi, tot în perechi, până când unul ajunge primul la trei victorii în fața oponentului.

Finala se joacă până la cinci puncte.

Marius Crăciun, debut fantastic la individuale

Prima zi a probelor individuale a fost adjudecată de Marius Crăciun, după ce s-a confruntat în finala zilei cu prietenul său cel mai bun, Andrei Dascălu. El va face o nominalizare în consiliu și va trimite un adversar în cursa pentru votul publicului. 

Marius Crăciun câștigă primul joc de la individuale la Survivor România
Marius Crăciun și Andrei Dascălu

Războinicul susține că această etapă a competiției va deveni din ce în ce mai grea și doar cei puternici vor putea să o ducă până la capăt. „M ă simt bine sincer, mă bucur că am reușit să câștig toate jocurile aproape astăzi. S-a văzut că jocurile băieților au fost foarte strânse, de la egal la egal. La un momendat părea că Elena îi va întoarce scorul lui Albert.

A fost o zi obositoare, strânsă frumoasă. Mi-am dat seama acum ce înseamnă Survivor și jocurile individuale. Mi-am dat seama cât de greu va fi de acum încolo. Mă bucur că am reușit să concurez împotriva fratelui meu, Andrei, și că scorul a fost strâns, s-a terminat 5-4. Mă bucur că am reușit să concurenz împotriva lui în finală. Îi felicit pe toți, s-a văzut că sunt puternici și sunt nerăbdători să vedem ce ne aduce ziua de mâine”, a spus Marius Crăciun.

Andrei Dascălu, marele pierzător al zilei la Survivor România

Războinicul a fost aproape de victorie, însă nu l-a putut înfrânge pe prietenul său. Andrei Dascălu spune că așteaptă să-și ia revanșa în zilele următoare.  „Mă simt foarte obosit, a fost o zi foarte grea. Am tras din greu pe traseu să ajunf în finală, dar Marius a fost mai bun astăzi. La intrarea cu Zanni, scorul a fost strâns, știam că va fi o zi grea pentru toată lumea. Drept dovadă, aproape mi-am lăsat picioarele pe traseu, m-am împiedicat de câteva ori. Am intrat de mai multe ori și oboseala își spune cuvântul. Știm că așa va fi de acum înainte, ne-am dorit cu toții să ajungem în această etapă, să demonstrăm cine este mai bun. Abia aștept ziua de mâine, voi da totul pe traseu ca astăzi și să-l egalez pe Marius, care a fost mai bun astăzi. Bravo lui”, a spus Andrei Dascălu.

Citeste si: Suținătorii ultimilor Războinici de la Survivor România, întâlnire în direct! Cine va ajunge în Marea Finală

Elena Marin, eliminată de Albert Oprea în sferturile zilei, consideră că este necesar să-și îmbunătățească aptitudinile, pentru că în mod contrar nu le va putea face față băieților la Survivor. „Nu mă simt foarte bine. M-am uitat cât de intens s-au luptat băieții. Au fost 17 intrări ale lui Andrei pe traseu și 13 ale lui Marius. Este un efort foarte mare, dar dacă îți dorești, trebuie să facem față. Trebuie să trag mai mult și să mă antrenez mai mult. Astăzi am luat un punct și am sperat în el. Credeam că voi aduce și al doilea punct, dar o milisecundă a făcut diferența. Nu-mi rămâne decât să mă îmbunătățesc pentru a încerca să mă apropii măcar la îndemânarea pe care o au băieții”, spune Elena Marin.

Citeste si: CÂȘTIGĂTORUL SURVIVOR ROMÂNIA 2021. Când e finala și cine are cele mai multe șanse la marele premiu

Marius Crăciun câștigă primul joc de la individuale la Survivor România
Elena Marin

Deși a pierdut în fața lui Andrei Dascălu în sferturi, Zanni nu vrea să-și caute scuze pentru înfrângere. „Am vrut să câștig, să fiu bun, dar nu am fost suficient de bun. Mă oftic pentru că sunt competitiv. Simți să vii cu scuze, dar răspunsul ar trebui să fie am fost varză și au câștigat alții. O să fiu în altă zi mai bun. Unii chiar se scuză pe bune. Sunt individualele și mi-ar plăcea ca lumea să-și asume. Asta înseamnă Survivor”, spune Zanni.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Incredibil ce mesaj i-a transmis Antonia lui Zanni, cu doar câteva zile înainte de marea finală de la Survivor România!

Bogdan de la Ploiești, mesaj de susținere pentru Zanni la Survivor România: „Să vină câștigător”

Luca Reghecampf se iubește de luni bune cu gimnasta Asiana Peng! Primele dezvăluiri din relația celor doi: ”Este foarte fericită cu el”

Horoscop Zilnic Marți 3 August 2021: Berbecii trebuie să fie cu băgare de seamă în privinţa deciziilor pe care le au de luat

Se schimbă buletinele de identitate! Cine sunt românii care vor primi cărțile de identitate cu cip

BOMBA ANULUI! O gimnastă celebră este noua iubită a lui Reghecamf. Relația este oficială și asumată

Încă nu sunteți convinși că suntem pe buza prăpastiei? Fenomenul din Africa sperie întreaga lume

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies