Marius Csampar, chemat la „interval”. Ce a pățit criminalul

Marius Csampar are parte de prima provocare de la controversata sa eliberare din penitenciar. Criminalul în serie a fost scos „pe interval” de un amator de senzații.

Distribuie pe:

Autor: D.A.


In articol:

Marius Csampar are parte de o provocare la câteva zile după ce a ieșit din închisoare. Cel mai periculos criminal din România a și fost provocat de către un „bombardier”.

Eliberarea lui Marius Csampar este pentru unii motiv a arăta cât de „periculoși” sunt și ei.

Un „bombardier” l-a provocat la Marius Csampar să facă „unu la unu” cu el. Chiar dacă Csampar nu i-a răspuns, „avertismentele” au venit de la ceilalți „prieteni” de pe pagina ucigașului în serie.

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

Toate acestea sunt posibile din cauza faptului că ucigașul și-a făcut pagină de Facebook, dar și cont de Youtube, unde își permite să dea sfaturi de viață.

Marius Csampar, chemat la „interval”. Internauții îl protejează pe criminal

„Vrei să-și ia omul o faptă cu tine? Abia a ieșit”, a fost unul dintre răspunsurile primite de către tânărul tupeist.

Marius Csampar este singurul român care a fost condamnat la 99 de ani de închisoare. A ucis șase oameni, cu sânge rece, fiind eliberat – pentru bună purtare – după 22 de ani de detenție. I s-a spus și ”vânătorul de oameni”, iar după ieșirea din penitenciar a devenit… vlogger.

Cum a scăpat Marius Csampar de închisoare 

În urmă cu mai puțin de o lună, o instanță din Mehedinți a decis eliberarea celebrului Marius Csampar, care are „în palmares” 6 crime, printre care una prin decapitare, notează gândul.ro.

Un complet de judecată din Mehedinți a admis, la sfârșitul lunii mai, cererea de liberare condiționată a lui Marius Csampar, încarcerat la Penitenciarul Drobeta Turnu Severin pentru uciderea a șase oameni. Inițial, Csampar a primit o condamnare pe viață, dar a executat doar 22 de ani înainte ca magistrații să-l elibereze.

Mărturisiri de groază: Victimele îl rugau să le lase în viață

Într-un interviu pentru un post de televiziune, Csampar spunea că au fost victime care l-au rugat să le cruţe viaţa.

„Nu m-am răzgândit pentru că, dacă m-ar fi rugat „lasă-mă în viaţă”, poate că m-ar fi înmuiat. Dar când: „nu mai da, că mâine mă duc la poliţie şi te dau”. Păi stai că nu mai apuci a doua zi. (…) Ar fi fost mai bine dacă m-ar fi mierlit. Aia era pedeapsa cea mai bună”, spunea Csampar în urmă cu câţiva ani.


Citește și:

Hipertensiunea provoacă forme grave de COVID-19! Cadrele medicale trag un semnal de alarmă

Tânără, luată cu forța dintr-un mall din Arad. Fata a fost răpită de doi bărbați și o femeie

Un preot din Brașov s-a stins din viață din cauza coronavirusului La câteva zile, fiul și soția bărbatului au murit și ei

Ce afaceri are, de fapt, primarul care și-a umilit fiica. Profit de aproape 3 miliarde în 2019

O clipă de neatenție costă! Un șofer a rămas blocat cu duba într-un pasaj. Bărbatul a chemat polițiștii în ajutor

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies