Marius de la Puterea Dragostei, de urgență la spital! „A rămas fără trei dinți!” Cum s-a întâmplat totul

Marius de la Puterea Dragostei a ajuns la spital! Concurentul a vrut să aibă parte de senzații tari, însă ceva neprevăzut s-a întâmplat.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

Marius de la Puterea Dragostei, de urgență la spital!


In articol:

Concurenții de la Puterea Dragostei încearcă de câteva zile să facă cât mai multe joculeț pentu a mai destinde atmosfera din casă, dar se pare că nu toate sunt favorabile. 

Citeste si: Cum a reacționat Culiță Sterp când Iancu a fost eliminat din finala Survivor România 2020! Avem imagini din culise! Foto & Video

Marius de la Puterea Dragostei a ajuns la spital, după ce și-a spart trei dinți

Se pare că Marius de la Puterea Dragostei a dat în mintea copiilor, după ce fetele au pus detergent de vase pe podea. Concurentul a luat o pernă, s-a pus pe burtă pe ea și a vrut să alunece, însă perna a rămas în urma lui și el s-a lovit la bărbie. 

Citeste si: Furia s-a dezlănțuit la Puterea Dragostei! „Daiana a aruncat cu o vază în ea, a scuipat-o și a tras-o de păr pe Ella” Detalii șocante din culisele emisiunii

Marius de la Puterea Dragostei, de urgență la spital!

Marius era plin de sânge, după ce și-a lovit cu putere maxilarul și și-a scos fără voia lui trei dinți. 

Citeste si: Puterea dragostei 1 iunie. Jador, intervenție telefonică în emisiune: „N-o mai vreau!”

„Fetele au dat pe jos cu apă și cu pur, așa în joacă. Marius a pus o pernă și a zis că o să plonjeze ca în filme. Perna a rămas în urmă și el s-a dus în barbă.P Pare că Marius a rămas fără trei dinți, a ajuns de urgență la spital. Dar deși avea sânge, Marius râdea”, au spus vloggerițele Reea și Tina.

Marius de la Puterea Dragostei l-a dat de gol pe Jador! Ce i-a spus într-o noapte în club

Marius de la Puterea Dragostei a dezvăluit un secret al lui Jador. Ce i-a spus acesta în urmă cu trei luni despre Ella.

Jador și relația lui cu Ella este în continuare în centrul atenției la Puterea Dragostei. După ce Ella a făcut câteva dezvăluiri emoționante despre sentimentele pe care le are încă pentru Jador, acesta a intrat la Puterea dragostei prin telefon.

Citește continuarea aici

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate