Marius de la Puterea Dragostei îi dă replica Andreei Pirui, după ce l-a acuzat că nu a fost alături de ea la moartea bunicii ei: „Dacă asta a fost părerea ei…”

Marius de la Puterea Dragostei a vorbit despre separarea de Andreea Pirui de la Puterea Dragostei.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria

La doar două luni după ce s-au logodit, Andreea Pirui și Marius de la Puterea Dragosei au ipus punct poveștii lor de iubire. Ambii foști concurenși spun că nu mai există nicio cale de împăcare între ei și că sunt mult prea diferiți.


In articol:

Întrebată care au fost motivele rupturii dintre ea și fostul ei logodnic, Andreea Pirui a spus că picătura care a umplut paharul a fost comportamentul rece pe care l-a avut el în urmă cu puțin timp, atunci când a murit bunica ei.

„Toți partenerii au divergențe, dar noi nu semănăm la caracter, suntem diferiți. Cred că am fost si eu mai rece, mai distantă, am avut și o problemă de sănătate, de fapt amândoi, dar mi-a murit și bunica. Pentru mine ea a însemnat foarte mult și el știa ce înseamnă. Lui nu i-am zis asta, dar probabil o să se uite, nu mi-a dat nici măcar o îmbrățișare”Familia mea l-a plăcut foarte mult pe Marius și el știe foarte bine chestia asta. Mi-a murit bunica, a venit și doar mi-a facut atât pe umăr (n.r. - a mângâiat-o pe umăr). Nu m-a îmbrățișat, la înmormântare a stat la cinci kilometri de mine, nu mi se pare normal, trebuie să fii alături de mine. Asta a pus capac. Nu știu de ce s-a comportat așa, dar nu pot să îl înțeleg”, a povestit Andreea Pirui în platoul WOWbiz.ro, în emisiunea „Totul despre Puterea Dragostei”.

Citeste si: Victor Ciutacu, săltat de Poliție?! S-a trezit cu „mascații” la ușă - evz.ro

Citeste si: Bill Gates a anunţat data când se va termina pandemia de COVID-19. “Oamenii ar trebui să înțeleagă…” - bzi.ro

Când a aflat că fosta lui iubită a lăcrimat vorbind despre despărțirea lor și despre decesul bunicii ei, el a ținut să precizeze că blondina ar fi plâns mai mult din cauza suferinței provocate de trecerea în neființă a celei care i-a fost ca o mamă.

Marius de la Puterea Dragostei o contrazice pe Andreea Pirui, după despărțire

Andreea Pirui a declarat în emisiunea „Totul despre Puterea Dragostei” că Marius nu i-a fost alături atunci când bunica ei a murit și că nici măcar nu i-a dat o îmbrățișare. El, însă, a contrazis-o.

Citeste si: Andreea Pirui, cutremurător cum a fost ultima întâlnire cu bunica! ”Atunci a fost ultima dată când am văzut-o”

„Nu aș vrea să intru în detalii, dar eu am fost acolo. Poate ea avea alte așteptări. Eu în momentele alea am fost alături de ea și de toată familia ei, prin suport și prin alte chestii, implicare. Am fost foarte implicat în tot ce s-a întâmplat acolo, pentru că decesul bunicii s-a întâmplat atunci când eu eram acolo. Nu aș vrea să intru în detalii, sunt chestii mult prea intime, mai ales că e vorba de o tragedie. Dacă asta a fost părerea ei, că eu nu am fost alături de ea atunci, eu cred că am fost mai mult decât am fost vreodată. Nu cred că era timpul de dulcegării. Ea este foarte sensibilă. Proabil că ăsta a fost cel mai recent motiv, dar nu asta a pus capăt relației noastre, că nu am luat-o eu în brațe la un moment”, a spus Marius de la Puterea Dragostei.

 

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Iată cine este bărbatul care a intrat la închisoare din cauza Andreei Esca!

Decizie majoră pentru toată România. Orban a luat decizia. E anunțul nopții

Șocul anului: Căsnicie cu probleme uriașe: Gabriela Firea anunță: Divorț! L-am lăsat singur și am plecat”

Andreea Pirui rupe tăcerea. Primele declarații ale vedetei după despărțirea de Marius: „O împăcare nu va mai exista”

Andreea Pirui a spus de ce s-a despărțit, de fapt, de Marius de la Puterea Dragostei! Ce i-a făcut în ziua înmormântării bunicii ei: „Asta a pus capac! Nu mi se pare normal”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies