Marius de la Puterea Dragostei s-a afișat cu o altă fată, iar Andreea Pirui a văzut pozele cu ei doi EXCLUSIV

Andreea Pirui și Marius formează un cuplu la Puterea Dragostei și deși relația lor este una la început, se pare că ei sunt extrem de îndrăgostiți.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Pe Andreea Pirui a dat-o de gol Manuela Oprișiu. Cele două s-au întâlnit recent într-un club din Sibiu, unde au fost invitate speciale, alături de Ligi.

”Andreea a fost supărată la Sibiu pentru că a primit poze cu Marius în mall cu cineva. Era supărată, însă Marius i-a zis că era doar o prietenă. Și eu cred asta pentru că Marius e deștept, știe că lumea îl cunoaște și nu s-ar fi afișat așa în public, riscând să se afle. Dar mie, reacția Andreei mi-a dovedit faptul că este îndrăgostită”, ne-a povestit Manuela Oprișiu.

Citeste si: Manuela de la Puterea dragostei s-a certat cu Marius ca la ușa cortului! Ce a spus însă tânăra despre bărbatul pe care l-a pierdut în fața Andreei Pirui

fara descriere

Andreea Pirui și Marius de la Puterea Dragostei s-au certat

Andreea Pirui și Marius s-au certat în urmă cu câteva zile chiar în emisiune. Totul a pornit de la faptul că Marius a refuzat să-i dea Andreei, parolele de la conturile sale de socializare. Andreea Pirui i-a dezvăluit apoi discuția lui Ligi:”Nu e că nu mi-a dat parola, vorbele pe care le-a spus: "Niciodata n-o să-ți dau eu ție parola".

Citeste si: Soc la "Puterea dragostei"! Andreea Pirui pleaca alaturi de Marius din emisiune?! Reactia lui Ligi

fara descriere

Citeste si: Roxana de la Puterea Dragostei și-a ieșit din minți când a aflat că Turcu o înșală și le-a transmis un mesaj admiratoarelor iubitului ei: „Luați-l și pupați-l unde vreți voi!”

Andreea Pirui, despre filmulețele deochiate apărute pe internet

Andreea Pirui nu a scăpat nici ea de apariția unor fimulețe deochiate. Însă, blonda a explicat pentru WOWbiz.ro că deși fata respectivă seamănă, nu este ea.

”Am văzut filmările, cu atenție, și sunt sigură de un lucru: nu sunt eu. Măcar că eu nu am tatuajele acelea. Oricum, sunt foarte deranjată că se folosesc de numele meu ca să își promoveze filmele acelea, dar nu știu cum să procedez pentru a scoate imaginile acelea din online. Oricum, nu sunt eu, ar fi fost culmea să fiu filmată în asemenea momente”, ne-a spus Andreea Pirui de la Puterea Dragostei.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate