Marius Elisei, primele declarații despre împăcarea cu Oana Roman: „Mai este până ajung la cheia inimii”

Marius Elisei a vorbit și el despre împăcarea cu Oana Roman. Până acum, doar ea a oferit declarații presei.

Autor: M.B.

In articol:

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit recent. În urmă cu o lună, vedeta de televiziune anunța separarea de bărbatul căruia i-a dăruit un copil. În prima zi de Crăciun, însă, cei doi s-au fotografiat împreună alături de fiica lor, care i-a de gol că formează din nou un cuplu.

După sărbători, au fost în vacanță, iar soțul ei s-a mutat înapoi acasă, semn că și-au dat seama că le este mai bine împreună.

În cadrul unei emisiuni de televiziune, Marius Elisei a vorbit despre relația pe care o are cu Oana Roman.

„Mai avem până la 100%. Mai este până ajung la cheia inimii. Nici părinţii mei şi nici ai ei nu au spus nimic. Nu este cazul la noi să intervină părinţii”, a spus Marius Elisei.

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Citeste si: Cântărețul Uddi a lăsat un mesaj de adio pe Facebook! „Să vă amintiți de mine cu zâmbetul pe față!” Fanii s-au panicat

Oana Roman a spus de ce s-a despărțit de Marius Elisei

Într-o emisiune de televiziune, Oana Roman a vorbit despre separarea de Marius Elisei, dar și despre împăcare.

„S-au întâmplat multe lucruri și nu suntem mereu caractere compatibile, în sensul că eu sunt mai vulcanică, dar pe el îl afectează. S-a ajuns într-un punct în care efectiv lucrurile nu mai funcționau între noi, nu era ok pentru mine, pentru Izabela.

Am ajuns în punctul în care am realizat că nu e bine să ne împungem și să stăm în tensiune. Am decis să ne separăm. El s-a mutat și nu a fost simplu. Eu am decis să anunț lucrul acesta pentru că se putea să îl vadă cineva că doarme în altă parte.

E mai bine să se știe de la mine.

Nu s-a pus problema despre o altă femeie, dar nici despre un alt bărbat. Nu mai funcționau lucrurile, a fost o chestie asumată și discutată. Lumea a început că divorțăm, eu nu m-am gândit neapărat. Între timp au venit sărbătorile și Izabela nu merita să stea cu părinții separați. El s-a mutat la părinții lui. Am mai avut o discuție în care ne-am dat seama că nu ne e bine împreună, dar nici separat”, a mărturisit Oana Roman în cadrul unei emisiuni TV.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies