Marius era în pădurea din Poiana Brașov, când ceva i-a atras atenția! Nu mai văzuse așa ceva niciodată: „Prietenii mei nu m-au crezut nicio secundă”

Marius Sorin Sav a făcut o descoperire incredibilă în timp ce se afla în pădurea din Poiana Brașov. Bărbatul a găsit trei hribi uriași.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Marius Sorin Sav este instructor de înot în Brașov, dar este pasionat de ciuperci. Bărbatului îi place să meargă să le culeagă și apoi să le transforme în mâncăruri delicioase.

Ultima dată când a fost să caute ciuperci în pădurea din Poiana Brașov a avut parte de ceva incredibil. Bărbatul a găsit trei hribi uriași. Nici prietenilor lui nu le-a venit să creadă când i-au văzut.

„Sâmbătă i-am găsit, în Poiana Brașov, iar duminică după amiaza i-am gătit. Exact trei bureți am găsit, nimic mai mult, Pe cel mare nici nu am putut să îl cântăresc, cu cântarul de bucătărie. M-am urcat pe cântarul mare, apoi l-am luat în brațe, și am făcut diferența. Avea undeva la 5,7 – 5,8 kg”, a povestit Marius Sorin Sav pentru newsbv.ro.

Ce face Marius cu hribii găsiți în pădure

„Cel mare va sfârșit într-o zacuscă, iar pe ceilalți i-am congelat, după o rețetă proprie. Nu se congelează direct, că după ce îi scoți nu mai sunt buni de nimic. Îi prepar termic în unt sau cu ulei de măslină. Am învățat asta de la italieni, și numai pe varianta asta mă duc”, a mai declarat Marius pentru sursa mai sus citată.

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate