Marius Locic nu are voie sa vorbeasca cu sotia. Vezi cine i-a interzis acest lucru

Omul de afaceri Marius Locic si sotia sa sunt obligati la "economie de cuvinte". Judecatorii Curtii de Apel Bucuresti, cei care au decis ca afaceristul sa fie judecat in libertate in "Dosarul Bancherilor 2", i-au impus lui Locic mai multe interdictii printre care se numara si cea de a nu vorbi cu sotia sa, si ea invinuita in cauza.

Distribuie pe:

fara descriereOmul de afaceri Marius LocicMarius Locic si sotia lui impart nu doar caminul conjugal ci si paginile unui dosar penal de rasunet in care sunt acuzati de inselaciune cu consecinte deosebit de grave si spalare de bani. Asta dupa ce, spune DIICOT, ar fi vandut o cladire din Dorobanti unei firme la un pret supraevaluat, un milion de euro, societate care a pus imobilul gaj la banca si a luat un imprumut pe care nu l-a mai achitat.

Daca pe Marius Locic acuzatorii il vor dupa gratii si insista sa fie arestat dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a rerspins cererea procurorilor DIICOT, sotia lui a primit de la inceput interdictia de a parasi tara. In momentul in care l-au lasat liber, judecatorii l-au interzis lui Locic sa  vorbeasca, pe toata durata anchetei si procesului, cu vreunul din cei implicati in ancheta, prin urmare si cu sotia lui.

La decizia de eliberare, DIICOT a facut recurs, proces ce s-a judecat astazi la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Procurorii vor ca 22 de oameni de afaceri, bancheri, notari sau evaluatori, cercetati in dosarul fraudelor bancare de 85 de milioane de euro, sa fie arestati. Instanta a ramas in pronuntare in acest caz.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate