Marius Moga organizeaza un concert caritabil chiar de ziua lui! "Vreau sa ii ajutam pe ei, pe acesti copii din centrele de plasament care iubesc muzica"

Micul Mozart a ales sa isi petreaca ziua de nastere intr-un mod special.

Distribuie pe:

fara descriereMarius Moga organizeaza un concert caritabil chiar pe 29 decembrie, in cadrul caruia vrea sa stranga bani pentru copii din centrele de plasament care iubesc muzica, dar nu au bani sa se bucure de ea.

"Anul asta, m-am gandit ca ziua mea de nastere sa fie… altfel. Tot timpul suntem intrebati ce ne dorim de ziua noastra, ce am vrea sa primim, noi evitam din politete raspunsul si tot asa… Ei bine, eu stiu foarte clar ce cadou vreau de ziua mea: vreau sa ii ajutam pe ei, pe acesti copii din centrele de plasament care iubesc muzica si nu au resursele necesare sa se bucure de ea! Pe 29 decembrie, incepand cu ora 21:30, la Hard Rock Café va invit la “Happy Birthday Music”, o petrecere pentru toata lumea! Intrarea se va face pe baza unui voucher, iar cu fondurile adunate vom cumpara instrumente muzicale pentru copiii din centrele de plasament.", a scris Moga pe Facebook.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate