Marius Țeicu, devastat de moartea artistului Mihai Constantinescu: ”Era ca un vulcan, compunea aproape zilnic”

Marius Țeicu este devastat de moartea artistului Mihai Constantinescu. Ce a declarat solistul!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Este doliu pentru români, după ce în urmă cu o seară artistul Mihai Constantinescu s-a stins din viață la vârsta de 73 de ani. Compozitorul și solistul vocal Marius Țeicu a mărturisit, cu durere în suflet, că spera la o minune în viața artistului Mihai Constantinescu că se va face bine și va reveni pe scenă. Așa cum mărturisiește și Marius Țeicu, Mihai Constantinescu a fost un om foarte talentat. Acum, familia și apropiații sunt în lacrimi, după ce o altă stea a plecat în ceruri.

Citeste si: Declarația emoționantă a Monicăi Pop, după moartea artistului Mihai Constantinescu: ”Au făcut tot posibilul”

Citeste si: 4 ani de Colectiv= 65 de morti, ZERO vinovați! Nu v-am uitat!

Citeste si: Mihai Constantinescu, cenzurat de regimul comunism! Melodia pe care a scos-o a înfuriat-o pe Elena Ceușescu

„E un moment foarte greu, nu-mi vine să cred. Toți am sperat că se va întâmpla o minune, așa cum s-a întâmplat și cu Gabi Cotabiță. Ne știam de când eram colegi, de foarte mult timp. Am cântat împreună, el a fost solistul nostru. Ne-am dat seama de ce talent are, mergea prin toate țările, era cap de afiș. Era ca un vulcan, compunea aproape zilnic. Foarte, foarte talentat. Am cântat împreună mulți ani de zile în țară și în străinătate, am fost în multe emisiuni împreună. Mie nu-mi vine să cred. Mi-e atât de greu. S-a rupt o bucată din mine, din toată tinerețea mea, toată cariera mea”, a spus Marius Țeicu la Antena 3.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate