Mariza, concert de gală la Sala Palatului! ”Este aproape sold out!”

Impresarul Radu Groza este unul dintre organizatorii concertului de sâmbătă, de la Sala Palatului, acolo unde publicul se va reîntâlni cu celebra Mariza.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Impresarul Radu Groza este unul dintre organizatorii concertului de sâmbătă, de la Sala Palatului, acolo unde publicul se va reîntâlni în acest început de primăvară cu celebra Mariza. Regina muzicii fado revine in Romania pentru un nou concert pe 7 martie 2020, la Sala Palatului din Bucuresti, pentru un nou spectacol de armonii si sonoritati portugheze.

Citeste si: Decizia luată de Andra, în plină epidemie de Coronavirus

Citeste si: Angela Gheorghiu și-a anulat spectacolele din martie de frica epidemiei de coronavirus

Unul dintre cei mai de succes artisti contemporani din Portugalia, Mariza este considerata astazi de fanii genului si de critica de specialitate una dintre cele mai bune voci din muzica fado, si pana in prezent artista a vandut peste un milion de discuri si a cucerit publicul din mai multe tari. ”Evenimentul este aproape SOLD OUT, in acest moment”, a comentat impresarul Radu Groza. 

fara descriere

Concertul este organizat de Radu Groza și de Christian Raetscher, de la German Quality Entertaiment, firmă prin intermediul căreia românii s-au putut bucura de prezența unor nume sonore din muzică, precum Michael Bolton, Jose Feliciano, Chris de Burgh, BZN, Al Di Meola sau Nigel Kennedy.  

fara descriere

fara descriere

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate