Mărturia cutremurătoare a bărbatului care și-a pierdut familia în urma deratizării blocului din Timișoara: „Medicii s-au gândit că soția a încercat să se sinucidă”

Un copil de trei ani, mama acestuia și un bebeluș de doar nouă zile au murit în urmă deratizării blocului din Timișoara.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere

Bărbatul care și-a pierdut soția și copilul este internat în spital și a povestit pentru Digi24 momentele cumplite prin care a trecut familia lui. 

Citeste si: Lovitură de teatru în cazul crimelor din Caracal! Au fost descoperite pe câmp două cranii și oase

Citeste si: Scandal conjugal! Imagini in exclusivitate de la sedinta foto „Moldovenii”

Citeste si: Sfârșit crunt pentru o adolescentă de 13 ani însărcinată, răpită și violată de șase bărbați

Mărturia cutremurătoare a bărbatului care și-a pierdut familia în urma deratizării blocului din Timișoara: „Medicii s-au gândit că soția a încercat să se sinucidă”

Calvarul bărbatului Teodor Ion Bota a început încă din mometul în care băiețelul lui a acuzat stări de rău. În decurs de 24 de ore omul și-a pierdut atât nevasta cât și copilul. 

„Sâmbătă dimineață, după ce a plecat soția la serviciu, copilul s-a simțit rău. M-am dus la urgențe acolo la noi și domnul doctor care a fost de gardă i-a făcut un consult. Mi-o dat o rețetă. Tot așa s-a simțit. Am telefon după salvare, a venit de la Luis Țurcanu. L-am dus la spital a doua oară. Acolo jos cât am stat mi-au spus că are diabet. L-a mutat la terapie intensivă, acolo a rămas mama cu el”, spune bărbatul.

Tatăl copilului a aflat teribila veste prin telefon. 

„Mă sună nevasta și mi-a spus: a ieșit cineva din salon de acolo și a spus că inima lui Darius s-a oprit. Când am auzit asta, eram terminat. Mi-a spus: se luptă ca să-l resusciteze. Și-a revenit, zice, dar încă-l mai resuscitează. A ieșit o doamnă doctor și mi-a spus: ne pare rău, dar copilul s-a dus”, spune bărbatul sfâșiat de durere.

fara descriere

După ce a aflat că micuțul lui în vârstă de trei anișori nu mai este a urmat soția care a avut aceleași simptome. Însă medicii au concluzionat că femeia a vrut să se sinucidă din cauza pierderii fiului ei. 

„Și sâmbătă noaptea a început și ea, avea simptomele pe care le-a avut băiețelul. Eu la fel, mă durea, stare de somnolență așa. Nevasta rău, rău și rău. Am dat telefon la salvare. N-au spus nimica medicii. Probabil ceva intoxicație, au spus, dar nu știau nici ei de la ce și de la cum. Medicii de aici s-au gândit la altă variantă, că dacă copilul a decedat primul, s-au gândit că soția a luat ceva, că s-a pierdut cu firea, ca să se omoare și ea. Când am spus că și mie mi-e rău, de abia atunci au realizat că ceva nu e în regulă de acolo de la bloc. Acum mă simt mai bine, dar în suflet nu mă simt așa bine”, mai spune Teodor Ion Bota.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate