Mărturia cutremurătoare a mamei care și-a pierdut patru copii din cauza viiturilor: „La mine în braţe a murit”

Ce spune mama celor patru copii uciși de viituri, despre momentul care i-a schimbat viața.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Vestea că patru copilași au fost luați de viitură a zguduit întreaga țară. Inclusiv Președintele României a ținut să își exprime regretul pentru această suferință a familiei.

Femeia care și-a pierdut toți copiii face mărturisiri cutremurătoare. La 22 de ani, tânăra a fost aproape de moarte și numai un moment de noroc i-a salvat viața. Din păcate, cei patru copii ai săi nu au mai putut fi salvați, iar din casă au mai rămas doar fundația și o bucată dintr-un perete.

Tânăra mamă a asistat neputincioasă la pierderea celor patru copilași, fără să mai poată face ceva.

Citeste si: Criminalul de la Timiș care a omorât un polițist a fost operat! Care a fost starea de sănătate

Citeste si: Andy de la Puterea dragostei şi-a mai făcut un tatuaj: "Doare puţin, dar sunt învăţat cu acele"

Citeste si: Cumplit! O polițistă gravidă în 6 luni a fost luată la bătaie, după ce a fost trimisă de șef să aplaneze un conflict! Când a ajuns, a avut un șoc

În Sângeru şi Lapoș din județul Prahova, patru copii şi un bărbat de 42 de ani au fost luaţi de ape şi au pierit înecaţi.

Cum a încercat femeia să îi salveze pe copii

Roxana, femeia care și-a pierdut toți cei 4 copii, a încercat să îi salveze.

I-am ţinut până am trecut podul... Aşa au căzut doi copii în apă, nu i-am mai găsit. Ceilalți doi au rămas cu mine, pe saltea. Și cea mică, de 9 luni, la mine în braţe a murit. Erau valurile mari”, a spus femeia sfâșiată de durere.

„A ridicat-o apa până la tavan... În momentul în care a dat peretele jos, a plecat cu copiii... Toţi cei 4 copii erau în braţele ei. Ce viaţă să mai am dacă toţi ce patru copiii s-au dus, ce viaţă să mai am?...”, a mărturisit și tatăl distrus.

„Aşa a vrut Dumnezeu, să ia 4 copii. Nu am nevoie de nimica, să îmi aducă Dumnezeu copiii înapoi, ăsta-i focul meu.”, a spus bunica copiilor pentru Pro Tv.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate