Mărturia sfâșietoare a unei mame: ”Am fost atât de sfâșiată, încât am încercat să-mi dezgrop bebelușul născut mort, dar apoi am rămas gravidă”

O mamă a transmis un mesaj care a cutremurat o comunitate întreagă.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Unei mame i-a fost inima frântă mult timp și a jelit, mai ales după moartea copilului său. Femeia, care rămăsese gravidă, a avut tendința, din disperare, chiar să dezgroape trupul neînsuflețit al bebelușului ei, născut mort. Femeia făcuse septicemie în zona abdomenului.

În timp ce jelea săptămâni la rând, Claire, mama îndurerată, a realizat faptul că rămăsese din nou gravidă. Claire, mama, a născut, la un an distanță de la tragedie, a născut o fetiță perfect sănătoasă, pe care a numit-o Isabella. Copilul născut mort l-ar fi numit Charlie. Astfel că mam susține că Isabella ar fi un ”dar” primit datorită lui Charlie.

Mama în vârstă de 32 de ani a transmis un mesaj sfâșietor, care te va face să îți dea lacrimile.

”Chiar m-am străduit să fac față după înmormântare. Am urât ideea ca Charlie să fie înmormântat afară și am vrut doar să îl iau înapoi în casă, unde este cald și în siguranță, alături de ceilalți copii pe care îi am. Faptul că am rămas gravidă m-a ajutat enorm pentru că am reușit să mă regăsesc. Desigur, Isabella nu o să-l înlocuiască niciodată pe Charlie, dar cred că este un dar din partea lui. L-a trimis ca să ne facă să zâmbim.

Claire și partenerul ei în vârstă de 40 de ani, Barry, s-au întâlnit în anul 2015. Atunci, ea era deja mamă a trei copii.

Citeste si: Bomba despre pensii şi pensionari. Atenţie! Acuzații de abuzuri la Guvern - evz.ro

”Luasem decizia să îl numim Charlie”, a continuat ea, conform The Sun.

Citeste si: Andreea Oprica de la Puterea Dragostei, atac dur la adresa concurenților: „Bianca e un gunoi. Jador se victimizează!”

Citeste si: Un român care muncea în Anglia și-a făcut dreptate singur după ce nu și-a primit salariul. Ce a urmat este desprins din filmele de acțiune

Citeste si: Răsturnare de situație în cazul Caracal? Gheorghe Dincă, declarație explozivă în dosar: ”E credibilă 100%”

Dar când era gravidă în 26 de săptămâni, Claire a realizat faptul că pierdea fluide, astfel că a mers la spital, cu gândul că i s-ar fi rupt apa. I-au fost administrate antobiotice și a fost trimisă acasă.

”Știam, instinctual, că l-am pierdut deja. Simțeam asta. Mă simțeam foarte rău. Simțeam că lumea mea s-a sfârșit. Charlie era rozaliu și arăta foarte sănătos. Am vrut să-l iau în brațe și să nu-i mai dau drumul”, a spus Claire.

Femeia a stat 4 zile în spital pentru a-și lua rămas bun de la pruncul ei.

”Am fost atât de sfâșiată, încât am încercat să-mi dezgrop bebelușul născut mort, dar apoi am rămas gravidă și a devenit un motiv pentru care să continui”, povestește mama îndurerată.

Sursă foto: captură The Sun

Urmatorul articol
Citește și:

Ora nașterii. Ce spune despre tine ca persoană și cum îți influențează destinul

Patronul firmei de deratizare din Timișoara a fost reținut, după ce substanța folosită a omorât trei oameni și a băgat în spital alți 21

”Nicolae Guță vrea la Puterea Dragostei”! Explicația tatuajului șocant pe care manelistul și l-a făcut pe față

Andreea Oprica de la Puterea Dragostei, atac dur la adresa concurenților: „Bianca e un gunoi. Jador se victimizează!”

Bilanț Covid-19, 26 septembrie! Număr uriaș de îmbolnăviri cu coronavirus în România

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies