Mărturia șocantă a fiicei lui Aurel Preda care îl acuză pe Nicușor Iordan că a abuzat-o sexual. Cum s-a întâmplat totul

Fiica lui Aurel Preda, Ana Preda, îl acuză pe Nicușor Iordan că a abuzat-o sexual de mai multe ori și o obliga să spună în public că el este tatăl ei adoptiv. Fata vrea să îl dea în judecată pe Nicușor Iordan.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere

Ana Preda a povestit cum Nicușor Iordan afișa postura de tată adoptiv în public, dar în realitate o abuza sexual și o jignea dacă nu îl respecta.

Citeste si: Ioana Simion a confirmat separarea de Ilie Năstase: „Nu vreau să ştie nimeni”

Citeste si: Viorica Moise a învins cancerul de patru ori, dar a murit în teribilul accident de la Ialomița! Femeia avea o poveste de viață impresionantă

Citeste si: Pensii 2019. Câți bani are un român în contul de pensie Pilonul II

Mărturia șocantă a fiicei lui Aurel Preda care îl acuză pe Nicușor Iordan că a abuzat-o sexual. Cum s-a întâmplat totul a povestit chiar ea

Ana le-a povestit procurorilor cum Nicușor Iordan îi spunea că face sex cu ea ca să economisească bani.
”La circa două luni după moartea tatălui, numitul Iordan Nicușor Claudiu a început să-mi facă avansuri sexuale, iar eu l-am refuzat de fiecare dată. Ulterior, mi-aduc aminte că eram răcită, iar el era foarte afectuos cu mine, îmi servea ceaiuri și supe și, în această perioadă, nu știu cum s-a întâmplat, însă știu că numitul Iordan Nicușor Claudiu a reușit să întrețină cu mine un act sexual.”, spune Ana Maria Preda.

fara descriere
Fata a declarat că i-a fost frică să le spună mamei și iubitului ei despre toate cele întâmplate pentru ca ar fi putut să o judece, iar iubitul să o părăsească.
Nicușor Iordan se purta urât cu „fiica lui adoptivă“ și nu o lăsa să se întâlnească cu iubitul. În plus, Ana a fost obligată să doarmă în același pat cu el și iubita lui.
"Mergeam adesea la emisiuni TV și susțineam că el este ca un tată pentru mine, pentru că el îmi sugera acest lucru, altfel mă jignea și, dacă nu îi spuneam 'Sărut mâna' în loc de 'Salut', mă obliga să fac lucruri împotriva voinței mele. De câte ori îmi cerea să întrețin relații sexuale cu el, îmi spunea că o face pentru mine și că-n acest fel ar economisi bani, pe care altfel i-ar da la alte femei. În plus, îmi reproșa mereu că muncește pentru mine și că suportă rata la casă, lucru nereal, căci de asta mă ocupam eu.", le-a spus Ana Maria Preda, procurorilor. 

fara descriere

Ana Maria a intrat în depresie din cauza acestei situații, însă Nicușor Iordan încerca să o mainupleze în continuare 

Fata spune că a intrat în depresie și a urmat un tratament psihologic, dar Nicușor i-a interzis până și acest lucru. Nicușor Iordan a șantajat-o pe Ana și a pus-o să jure pe crucea tatălui ei că nu va spune niciodată ce i-a făcut.
Între timp, iubita lui Nicușor Iordan ar fi aflat ce s-a întțmplat între cei doi și a început să îi șantajeze pe amândoi.
"La data de 18 aprilie, iubitul meu, mama acestuia, mătușa mea, nașa mea, producătorul general Etno TV au primit un telefon cu număr necunoscut și li s-a pus să asculte o înregistrare despre care numitul Iordan Nicușor Claudiu a spus că este de fapt o filmare din timpul raportului sexual. Ulterior, iubitul meu și mama acestuia au făcut demersuri și au constatat că numărul de telefon de pe care au fost apelate aceste persoane este al prietenei numitului Iordan Nicușor Claudiu. Totodată, m-a sunat și mama numitului Iordan Nicușor Claudiu și mi-a cerut să nu-i fac rău fiului său, adresându-le în același timp vorbe urâte iubitului meu și mamei mele.”, a spus fiica regretatului artist. 
În acest caz este derulată o anchetă pentru a vedea cu exactitate ce s-a întâmplat, iar Ana spear că cel care a abuzat-o sexual va plăti pentru faptele lui.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate