Mărturia uneia dintre fetele obligate să facă orgii cu primarul din Iași: „Nici nu vreau să îmi mai amintesc ce a fost acolo”

Victima lui Damian Butnariu, primarul din Iași, a vorbit despre clipele de groază prin care a trecut.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Damian Butnariu, primarul comunei Mogoşeşti-Siret din Iaşi, a fost acuzat că ar fi întreținut relații sexuale cu două minore. Pentru serviciile prestate, el a plătit 100 de lei unui proxenet din Pașcani care le obliga pe cele două surori să se prostitueze.

Una dintre tinerele care au fost obligate se întrețină relații sexuale cu primarul Damian Butnariu din comuna Mogoşeşti Siret a vorbit despre ce s-a întâmplat. Tânăra, caer acum are vâsrta de 30 de ani, a mărturisit că i-a fost greu să treacă peste traumele pe care le-a trăit și că a avut nevoie de consiliere psihologică.

„Am fost luată de la discotecă de Buduroi Adrian, împreună cu alte două fete. Am fost duse la Mogoşeşti Siret, la Primărie. Acolo făcuse ziua inaugurarea sediului, iar în noaptea aia am intrat înăuntru. Am fost forţate, am fost luate în maşină şi forţate să mergem. Acolo era primarul, înăuntru, dar mai multe deta­lii...“, a povestit femeia, evitând să detalizeze chinurile prin care a trecut.

fara descriere

„Am făcut recuperare şi mulţumesc lui Dumnezeu mi-am revenit după trauma pe care am avut-o. Acum sunt ok. Nu intenţionez să fac nimic mai departe. Nu vrea să îmi aduc aminte nimic. Au fost momente care au fost groaznice. Acum, nu mai vreau să îmi aduc aminte ce a fost acolo“, a mai declarat ea, pentru Ziarul de Iași.

Mama tinerei a povestit cum a găsit-o pe fiica ei minoră, după ce a fost obligată să întrețină relații sexuale cu primarul comunei Mogoşeşti-Siret, Damian Butnariu. „Diana avea în jur de 16-17 ani, nu avea 18 ani când s-a întâmplat. Când a ajuns acasă, a adus-o şi a aruncat-o în ogradă. Am găsit-o jos, leşinată, în curte şi am chemat salvarea, am dus-o la Iaşi. Era bătută toa­tă. Ştiu că a luat-o din Paşcani şi a dus-o la un primar“, a declarat femeia pentru sursa mai sus citată.

Citeste si: Mihai Bendeac intervine în scandalul dintre Abi Talent și Alex Velea. L-a făcut praf pe tânăr

fara descriere

Primarul din Iași a recunoscut totul!

Deși după ce a ieșit la iveală că ar fi întreținut relații sexuale cu tinere în sediul primăriei, Damian Butnariu, primarul din Iași, a spus că nu-și mai amintește detalii din anchetă sau declarațiile făcute. Cu toate acestea, la momentul respectiv edilul din Mogoşeşti-Siret a reunoscut acuzațiile.

„Martorul Butnariu Damian a confirmat faptul că, în cursul lunii septembrie a anului 2007, a întreţinut raporturi sexuale orale în sediul primăriei cu numita B.G.A. şi cu persoana vătămată M.D.I., care i-au fost aduse de către inculpatul Buduroi Adrian, plătindu-i inculpatului, pentru serviciile sexuale prestate de cele două tinere, suma de 100 sau 150 lei“, precizează judecătorii de la Tribunal, în motivarea sentinţei.

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate