Mărturie din infernul de la Deva al unei foste concurente de la Puterea Dragostei ”Suntem în voia lui Dumnezeu”

Deva, orașul mândru al Hunedoarei, este, acum una dintre cele mai afectate localități din România de epidemia de COVID-19, autoritățile declarându-l focar pe infecție cu noul coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu


In articol:

”Avem trei focare de infecţie - Suceava, Arad şi Deva. După ce am fost la Arad şi Suceava, voi merge şi la Deva”, a anunțat Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru. Doar că, dacă la Arad și la Suceava lucrurile, deși grave, se pot rezolva, la Deva, pare-se, totul pare pierdut.

Citeste si: O asistentă medicală își va petrece 14 zile în spital, în focarul de infecție cu coronavirus de la Deva: „Parcă mi-am dus soția la război”

Citeste si: Un medic de la spitalul din Deva își strigă disperarea: „Virusul s-a răspândit peste tot. E ceva de groază. Suntem speriați”

Citeste si: Simina de la Puterea dragostei la o nuntă, deși este pandemie de coronavirus

Citeste si: Bomba despre pensii şi pensionari. Atenţie! Acuzații de abuzuri la Guvern - evz.ro

”Spitalul s-a închis și e o situație grea. Lumea a început să intre în panică și mai ales aici, la noi, la Deva. Aici sunt deja foarte multe cazuri de anxietate pentru că spitalul s-a închis. Oamenii deja încep să se gândească pentru că, Doamne-Ferește!, îți rupi un picior, sau se întâmplă să îți fie rău și nu mai ai unde să mergi. Doctorii pe care noi i-am avut au demisionat și totul este închis.  Practic, doar voia lui Dumnezeu, nu mai avem absolut nimic, nu mai este niciun fel de sistem sanitar în Deva. Suntem în voia lui Dumnezeu”, ne-a dezvăluit, în exclusivitate, Larisa Judele, fostă concurentă de la Puterea Dragostei, originară din orașul Deva.

Mai mult, recunoaște Larisa Judele de la ”Puterea Dragostei”, problema este cu atât mai gravă cu cât, acum, în Deva, orice te poate ucide. ”Nu mai este niciun spital, suntem pe lângă situație... Dacă se întâmplă ceva nici nu știm unde să mergem. În Hunedoara este, dar, din câte am înțeles este aproape închisă, sunt confrmate și acolo multe cazuri și... Chestia care mi se pare mie foarte ciudată, în instituțiile astea, e că dacă te duci de o boală de inimă sau altceva, nici nu te bagă în seamă pentru că se tratează COVID-19. Dar dacă mori, toată lumea spune că mori de COVID-19... Mie mi se pare ceva prea de tot...”, a mai spus Larisa Judele de la ”Puterea Dragostei” despre situația disperată a orașului Deva în lupta cu noul coronavirus.

 

Ministrul Sănătății, inspecție la Deva

În contextul epidemiei cu noul coronavirus, ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a ţinut o conferinţă de presă în care a arătat, printre altele, că avem trei focare de infecţie, că vor face câte 1.000 de angajări la direcţiile de sănătate publică şi serviciile de ambulanţă şi că au fost demarate investiţiile în spitalele de suport pentru ca acestea să fie pregătite să primescă bolnavi de COVID-19. ”Am un mesaj pentru colegii mei de breaslă: Fraţii mei, România are nevoie de noi. Este un moment dificil, medicina românească nu a clacat niciodată. personalul din sistem a ştiut să-şi adune forţele. (...) Medicina românească nu a clacat  nici în momente mai grele. Voi continua să merg în spitale pentru a vedea care este situaţia. (...) Avem trei focare de infecţie - Suceava, Arad şi Deva şi că, după ce am fost la Arad şi Suceava, voi merge şi la Deva. La Suceava intră în normal, au fost refăcute circuitele în spital, mâine începe  testarea medicilor, cine va fi apt va începe munca. Se va pune în funcţiune al treilea aparat de testare Real Time. (...) La Arad suntem cu mult sub Suceava, dacă se respectă regulile medical şi oamenii respectă restricţiile nu va fi nevoie să se impună carantină. (...) Sistemul medical se confruntă cu o criza fără precedent. Comunicăm tot timpul cu Direcţiile de Sănătate Publică, care, la rândul lor, au un personal subdimensionat. Se vor angaja 1.000 de specialişti în aceste instituţii. Tot atâţia oameni vor fi angajaţi în serviciile de ambulanţă”, a explicat Nelu Tătăaru, Ministrul Sănătății din România în conferința de presă susținută pe tema noului coronavirus.

 

 

Galerie foto 
Citește și:

Raed Arafat, despre reintroducerea carantinei totale în România. „Toate țările iau măsuri serioase, nu e de glumit”

Dreptate în cazul gorjeanului care și-a ucis cel mai bun prieten, doar pentru a fi cu fosta lui nevastă. Felix s-a ales cu o pedeapsă grea

Am aflat cine este polițistul care a isterizat sute de românce! ”Cine e băiatul? Percheziție corporală face”? Ultima postare a Poliției Române a stârnit imaginația doamnelor!...

Brașovul, primul oraș din România cu transport public electric în totalitate. Anunțul făcut de ministrul Mediului, Costel Alexe

Avocata familiei Melencu face dezvăluiri importante în cazul Caracal: „Fiica lui Dincă a minţit. Poliţiştii au sustras un act din dosar s-o acopere“

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies