WOW

Mărturii controversate despre Gică Hagi! Prins în pat cu un bărbat?! Cum a reacţionat imediat "Regele"

Un fost fotbalist de la Dinamo a povestit un episod incredibil despre Gică Hagi.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

 

Sorin Răducanu, fost fotbalist la echipa din Ştefan cel Mare şi candidat la preşedinţia FRF, a dezvăluit cum l-ar fi prins în pat pe Hagi cu un alt bărbat.

"Hagi era timid şi cu bun simţ. Astea sunt plusuri. Minusuri sunt mai multe.

Dacă vă spun una, vă explodează laptopul! Era până în 1989, la Sinaia. Erau mai multe vile între hoteluri. La una dintre vile, erau în vacanţa de iarnă Hagi, Belodedici, Balint, doctorul Amer «Dinţarul» şi Gigi Becali.

M-am dus şi eu şi eram mai euforic, ţipam pe acolo «La mulţi ani!» şi întrebam unde e Hagi. Ceilaţi au zis «În camera aia» şi strigau «Nu intra!». Eu nu am ţinut cont şi am deschis uşa camerei , iar de sub plapumă se iţesc două capete, domnul Gică şi domnul «Dinţar». Eu le tot ziceam «La mulţi ani!» , iar ei spuneau «Hai că vorbim, lasă-ne în pace! Mai vorbim».

Înainte de prima soţie, Hagi a stat 2-3 ani în casă cu un bărbat, Darius Handrea. De ce a divorţat Hagi de prima nevastă?! Din cauza lui Handrea!", a povestit Răducanu la GSP Live.

 

Gsp.ro scrie că "Dinţarul" era porecla unui medic stomatolog de origine siriană, Amer Al Mouzayen.

Gică Hagi a reacţionat imediat pe site-ul oficial a echipei sale, Viitorul:

"În urma emisiunii de pe GSP Live, din această dimineaţă, 13 noiembrie 2018, preluată ulterior şi de cotidianul GSP, managerul tehnic al FC Viitorul, Gheorghe Hagi, face următoarele precizări:

- Sunt trist şi dezgustat de acest circ, de această comedie prezentată în această dimineaţă de un brand media din sportul românesc, un cotidian atât de important, cu o vechime de aproape 100 de ani.
- Este ruşinos şi totodată degradant nivelul la care s-a ajuns, de a se crea această mizerie cu singurul scop de a denigra !".

Galerie foto  Urmatorul articol