Mărturii incredibile! Cazul fetiței, care a dispărut dintr-o cameră de hotel în 2007, revine! Unde ar fi fost văzută Madeleine McCann

Madeleine McCann, fetița din Marea Britanie, care a dispărut în anul 2007, ar fi fost văzută de un martor, în Portugalia. Cazul nu a fost rezolvat nici până acum, fiind unul dintre cele mai mediatizate cazuri de dispariție.

Mărturii incredibile! Cazul fetiței, care a dispărut în 2007 dintr-o cameră de hotel, revine! Unde ar fi fost văzută Madeleine McCann
Autor: A.R.

In articol:

Mărturii incredibile! Cazul fetiței, care a dispărut în 2007 dintr-o cameră de hotel, revine! Unde ar fi fost văzută Madeleine McCann
Mărturii incredibile! Cazul fetiței, care a dispărut în 2007 dintr-o cameră de hotel, revine! Unde ar fi fost văzută Madeleine McCann

Cazul fetiței, care a dispărut fără urmă în 2007 dintr-o cameră de hotel, revine. Se pare că existe noi indicii despre locul unde ar fi fost văzută cea mică. Madeleine McCann, fata de patru ani, a dispărut dintr-o cameră de hotel din Portugalia, unde a fost lăsată de părinţii ei.

Citeste si: Scene șocante! Pacienți infectați cu Covid-19, ținuți pe bancă în afara spitalului! „Au dat-o afară cu o ciorbă în caserolă, iar ea are nevoie de oxigen“

Citeste si: Oana Roman, luată la rost de fani după ce a publicat o fotografie! Detaliul pe care puțini îl pot observa: ”Mai treci pe la oftalmolog!”

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

Citeste si: Se căsătoresc după finala Puterea Dragostei sezonul 2! Berna și Philip, primele declarații despre nuntă! ”Vrem să facem totul ca la regi și regine, să fie cu trăsură, ca un basm”

Un martor susține că a văzut-o pe Madeleine McCann

De curând, un martor a declarat, pentru o televiziune publică din Portugalia, faptul că a văzut-o pe fetiță într-un supermarket din Gale, Portugalia.

Mai exact, omul declară că a observat-o pe cea mică cu „trei sau patru ani în urmă”, pentru că i-a recunoscut trăsăturile feței imediat, mai exact a ochilor.

“Era o adolescentă în dreapta mea, care vorbea în germană cu o altă adolescentă. Când m-am uitat în ochii ei, am fost sigură că e ea. Erau ochi luminoşi, precum cei ai lui Maddie. Semnul de pe ochiul drept era vizibil.

Sunt sigur de ce am văzut”, a susţinut persoana care ar fi văzut-o pe fata dispărută.

13 ani de la dispariție

Cazul nu este închis nici la momentul actual, deși au trecut 13 ani de atunci. Autoritățile au luat toate posibilitățile în calcul, chiar și pe aceea că părinții fetei sunt vinovați, după ce au lăsat-o singură în camera de hotel.

Poliţia britanică susţine că Madeleine McCann este în viaţă, iar în tot acest timp BBC l-a acuzat pe un bărbat german de 43 de ani, pedofil condamnat la închisoare, dar nu în cazul lui fetiței de 4 ani.

De curând, Netflix a lansat o serie intitulată 'The Disappearance of Maddie McCann', care a ajuns la un număr foarte mare de oameni, iar cazul fetiței este cunoscut acum de toți.

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Vrei să-ți cumperi o casă sau un apartament? La ce trebuie să fii atent

În ce capcană a căzut Bianca Comănici la Puterea dragostei. A recunoscut abia după finală: „Chestii pe care le făceam unor persoane...”

Scene șocante! Pacienți infectați cu Covid-19, ținuți pe bancă în afara spitalului! „Au dat-o afară cu o ciorbă în caserolă, iar ea are nevoie de oxigen“

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, la un pas de împăcare?

Alertă pentru cei care au făcut prima doză de Pfizer! E interzis. Ce nu trebuie să facă la rapel

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Scandal cu Diana Șoșoacă la televizor: „Sunteţi un impostor! Mizerabilă eşti tu!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies