Marturii incredibile! Ce spun cei sase baieti acuzati ca si-au drogat si agresat sexual o colega de 15 ani, la Balul Bobocilor! "I-a placut viata si acum zice ca a fost violata"

O fata de 15 ani de la un liceu din Constanta le-a povestit parintilor ei ce a patit dupa ce a fost la Balul Bobocilor. Ea sustine ca ar fi fost drogata si violata de sase colegi, insa acuzatii se apara si spun ca totul s-a petrecut cu acordul "victimei".

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereIncidentul a fost filmat, dar unul dintre baieti spune ca pe inregistrare nu se vede decat cum unul din ei face sex cu adolescenta si nimic mai mult.

"Noi am plecat de la Roxana la 12:00, după ce am dormit toţi la ea 5 ore. Dacă o violam, făcea ca toţi dracii prin casă până venea un vecin sau ceva de genul, nu stătea (...) o oră şi după ne mai şi lăsa să dormim la ea, sau Se vede clar în filmare că nu o violează nici dracu. În primul rând, după cum am mai zis, am mai făcut-o de 4 ori cu ea înainte"
, a spus unul dintre baieti.


"Chestia e că nu avem absolut nici o vină, frate. I-a plăcut viaţa la fată şi după aia zice că am violat-o. Ştiu că acum o să ziceţi de filmările acelea dar nu au nici o relevanţă pentru că în unul pur şi simplu o filmam când stă, nu dăm în ea sau alte chestii de genul. În celălalt stă şi nu se opune când se... , a fost o probă foarte bună la Poliţie, la fel ca cele 50 de poze cu ea goală pe care mi le trimitea odată la 2 zile înainte de faza de duminică"
, a completat el.


Baiatul a tinut sa precizeze ca el si prietenii lui nu se afla la primele partide de amor cu fata.

"Da , totul s-a întâmplat duminică (15 decembrie - n.r.) şi ea m-a sunat luni. Dacă era cum spune ea, că am drogat-o şi după aia am violat-o sau mai ştiu eu ce inventează ea, după faza aia s-ar fi ferit de mine în ultimul hal, nu ar fi vrut să mă mai audă / vadă în viaţa ei, nu ar mai fi vorbit 2 ore la telefon cu mine. Ea a zis că a fost violată de 5 băieţi, minciună imensă. Înainte să plecăm din Inter a zis că e de acord şi tot ea se ruga de noi să venim la ea acasă şi ne confirma în continuu că e singură acasă. Floris şi Evelin au dormit toată perioada cât am fost la ea acasă. Ea ştia dinainte ce o să se întâmple şi era de acord. Nu a fost vorba de absolut nici un viol, pur şi simplu s-a distrat o noapte şi acum minte că a fost inconştientă complet, că a fost violată şi o face pe victima ca sa îşi spele ruşinea, au vorbit tinerii pe Internet", scrie Replica de Constanţa.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate