Mărturii sfâşietoare ale Larisei de la ”Puterea Dragostei” după ce a pierdut sarcina: ”A fost groaznic” EXCLUSIV

Larisa de la ”Puterea Dragostei” a trecut, de curând, prin cele mai cumplite momente pentru o femeie: a fost nevoită să facă, din motive medicale cât se poate de serioase, o întrerupere de sarcină, iar trauma prin care a trecut a marcat-o.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

”Am avut o sarcină cu mari probleme și nu am putut să o duc până la final și a trebuit, din motive medicale, să fac întrerupere”, povestește, cu lacrimi în ochi, Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

Citeste si: Larisa de la ”Puterea Dragostei”, experiență extremă! ”Am simțit că se ridică tot părul pe mine”

Citeste si: Adrian de la Puterea Dragostei a lăsat-o însărcinată pe Larisa! Blonda a făcut avort: „Și am mers la un spital privat din Bucuresti si am fost la ecograf, unde i-a zis că...”

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

Citeste si: Larisa de la ”Puterea Dragostei” spune lucrurilor pe nume când vine vorba de Bogdan Mocanu! De ce l-a sedus iar apoi l-a abandonat

Anunțul inițial fusese făcut de Adrian, iubitul ei încă din vremea când concurau în show-ul ”Puterea Dragostei”, pe vlogul lui. Și, pe lângă trauma, greu de descris în cuvinte a unei femei care pierde sarcina, Larisa de la ”Puterea Dragostei” a avut parte de un val de ură la care nu se aștepta nicio secundă. ”Au început unii să spună că mi-am omorât copilul. Așa neghiobi, ca să nu spun altfel, nu am mai văzut... De parcă, cineva, vreodată, și-ar dori să treacă prin ceea ce am trecut eu. Sarcina era în cinci săptămâni, aproape șase, iar stările mele de rău mă țineau doar pe la camera de gardă, la urgențe. Până la urmă, după investigații amănunțite, medicii au decis să fac întrerupere de sarcină, nu exista altă variantă. Acum sper să îmi revin și așa procesul în sine a fost așa de... debusolant de nu pot spune. Adică, încerc să mă consolez că nu a fost să fie, dar tot mă gândesc la altele...”, povestește Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

fara descriere

În altă ordine de idei, Larisa de la ”Puterea Dragostei” este decisă să devină, când va putea, mamă. ”Sper să devin, în viitor, mamă. Adică, oricum, acum va trebui să mă refac, va dura câteva luni. Poate anul viitor îmi voi dori sau se va întâmpla să rămân însărcinată, din nou și sper ca lucrurile să stea altfel, pentru că a fost groaznic. Mi-as dori, dacă totul va fi ok, să fac o fată. Sau, mai bine, gemene, două fete să am. Adică, nu știu cum să cresc băieți, cred că ar trebui să fac fete”, ne-a mai spus Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

 

fara descriere

Larisa și Adrian de la ”Puterea Dragostei” și-au asumat relația și vor să o ducă la următorul nivel

Larisa și Adrian de la ”Puterea Dragostei” și-a asumat relația și vor să o ducă la următorul nivel, cei doi discutând, în repetate rânduri, în intimitate, despre căsătorie. ”Este un om lângă care îmi doresc să experimentez viața la un alt nivel și el știe cel mai bine să mă învețe ce înseamnă să fim o familie pentru că avem aceleași sentimente de iubire unul față de celălalt! Nu m-am gândit până acum să ma recăsătoresc  (dar el înainte de a fi iubitul meu, viitorul meu soț etc., îmi este un prieten  - iar pentru mine acest lucru este foarte important pentru că pot vorbi cu el despre absolut orice, fără rețineri, și fără să cred că mă va judeca) însă noi vorbim destul de des despre acest subiect și cu siguranță se va întâmpla și nunta!!! Iar cei care ne comentează relația, care este una mult mai profundă decât ceea ce se vede, ar fi indicat să știe faptul ca o iubire sinceră niciodată nu poate fi descrisă prin cuvinte, ci doar timpul îmi va dovedi cuvintele spuse acum de mine”, ne-a spus, în exclusivitate, Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate