Marturii socante ale matusii baiatului care a infestat cu HIV zeci de fete! “Cum era sa le zica ca el are SIDA”

Cazul baiatului din Segarcea care era infestat cu HIV si care se spune ca ar fi raspandit virusul in oras este blamat de toata lumea. ##VIDEO251364##

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descrierefara descriereFamilia a spus ca Daniel ar fi contactat virusul inca din copilarie, pe vremea cand era internat in spitalul din localitate. Mai mult, se pare ca el nu este un caz singular, matusa sa spunand ca la vremea respectiva au fost mai multe cazuri de copii infestati. "Dani, de la o varsta foarte mica a fost bolnav, a fost internat la spitalul din Segarcea si a contactat acest virus. De la trei anisori el a fost bolnavior. A fost internat, si-a revenit, dar la cinci ani i s-a facut rau iar si atunci s-a depistat ca el este infestat cu acest virus. De atunci i s-a facut tratament, a fost inregistrat cu aceasta boala. In aceea perioada in care el a fost in spital au fost investati mai multi copii. Noi stim alte trei persoane care au murit, dar altii traiesc. Copilul a fost pregatit de mic, a fost pregatit de psihologi ca trebuie sa se protejeze, ca trebuie sa aiba grija. El mereu umbla cu prezervative in buzunar. Fetele care au umblat cu el stiau ca e bolnav, tot orasul stia asta. Pe noi toata lumea ne cosnidera vinovati ca nu am spus ca el este bolnav de HIV.", a spus bunica baiatului infestat cu HIV din Segarcea.

fara descriereJurnalistul de investigatii, Stefan Stroe, a spus ca lui nu ii miroase a vine acest lucru si crede ca ceva este la mijloc in toata aceasta poveste. "Sunt convins ca ele n-au stiut ca el este infestat cu HIV. Faptul ca un baiat are atata disponibilitate pentru relatii, trebuia sa ridice un semn de intrebare pentru fetele din Segarcea. Eu nu pot sa spun cu certitudine ca el a facut asta in mod deliberat, dar nu cred ca o femeie mai facea sex cu el daca stia ca este infestat cu HIV.", a explicat el.

fara descrierefara descriereSe pare ca lumea in Segarcea ar fi stiut despre problema baiatului, dar nimeni nu a luat in serios spusele familiei considerand ca este vorba de o gluma proasta. "Toata lumea din Segarcea a luat ce spunea familia ca pe o gluma. Nimeni nu credea ca el este infestat cu HIV.", a dezvaluit reporterul WOWbiz, Adrian Velea, cel care a stat de vorba cu oamenii din localitate.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate