Mărturiile sfâșietoare de la locul carnagiului din Anglia, unde s-au descoperit 39 de cadavre într-un TIR

Tânărul care conducea TIR-ul cu cele 39 de cadavre a fost reținut. Mărturiile de la fața locului sunt sfâșietoare.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

Pentru autorități este o zi neagră în Anglia. La doar 30 de km de Londra, 39 de cadavre au fost găsite într-un TIR, înghețate într-un container frigorific. Mărturiile de la fața locului sunt absolut sfâșietoare.

Enda Brady, corespondent SKY News: “O parte importantă a investigaţiei se concentrează pe ruta exactă urmată de camion pentru a intra în UK. Pentru că n-a intrat prin Dover ori Calais, cum se obişnuieşte pentru camioanele care vin din estul Europei. A plecat din Bulgaria. Poliţia şi experţii bănuiesc că, din cauza înăspririi controalelor de securitate la Dover şi Calais, traficanţii de persoane preferă să meargă prin nordul Franţei şi să intre în Irlanda, de pildă pe la Roscoff”.

Scott McLean: “Ar fi putut alege această rută ca să evite controalele mai stricte din Franţa, unde au câini şi echipamente de detectare a bătăilor inimii, pentru a depista prezenţa unor persoane în interior. În funcţie de încărcătură, într-un asemenea camion frigorific temperatura este setată la minus 5 ori minus 10 grade Celsius”.

Citeste si: El este tânărul care a fost găsit spânzurat de un tobogan într-un parc din Craiova! Bogdan avea 21 de ani și era student

Citeste si: Cum le numește Gheorghe Dincă pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu

Citeste si: O elevă din Iași i-a trimis iubitului poze cu ea dezbrăcată. Ce a urmat! Acum, tot orașul vorbește despre asta

38 de adulți și un adolescent

Miercuri, poliția a fost solicitată să intervină în Essex, la aproape 30 de kilometri de Londra, după ce un TIR parcase mai bine de o oră în locație. Vehiculul ascundea nu mai puțin de 39 da cadavre, dintre care 38 de adulți și un adolescent. Deocamdata nu se știe cine sunt victimele și cum au ajuns acolo, urmând să se facă mai multe investigații în acest sens.

"Este o tragedie și o zi foarte tristă pentru poliția și comunitatea locală din Essex. Vom continua să colaborăm cu agențiile partenere pentru a afla ce anume a provocat decesele”, a declarat Pippa Mills, reprezentantă a poliției din Essex.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate