Mărturiile șocante ale colegilor asistentei ucise de soț: „Am găsit-o într-o baltă de sânge şi lângă ea pe soţul ei”

Colegii directoarei de îngrijiri de la Spialul din Piatra Neamț sunt îngroziți de fapta comisă chiar sub ochii lor.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Colegii femeii ucise de propriul soț cu care era în plin proces de divorț sunt șocați de toate cele întâmplate și au povestit cu groază cum au au găsit trupul femeii. 

„Trăim cu mare tristeţe acest eveniment neplăcut care nici nu ştiu dacă s-a mai întâmplat cum s-a întâmplat la spitalul nostru (...) A fost o colegă deosebită, o profesionistă de excepţie. Toată lumea era bucuroasă de succesul ei recent, în faptul că a luat examenul de director de îngrijiri la cea mai mare unitate medicală din judeţ. A fost găsită în biroul ei încuiată. Asistenta şefă, care urma să preia funcţia de asistentă şefă de chirurgie, avea cheia, pentru că trebuia să îşi predea inventarul. A găsit-o într-o baltă de sânge şi lângă ea pe soţul ei care este pare-se autorul acestei fapte îngrozitoare. Toţi au rămas sideraţi de de această întâmplare”, spune Iosif Koszeghi, medicul chirurg din cadrul spitalului, potrivit Mediafax. 

Citeste si: Cele mai fierbinți imagini cu Sexy-Fachira! Daniela Dumitru, show total în dormitor și în baie

Personalul medical s-a sesizat în momentul în care a auzit mai multe zgomote care proveneau din cabinetul Ancăi Patriche. Femeia a strigat după ajutor, însă nici măcar personalul de la pază nu și-a dat seama despre ce ar fi vorba, până în momentul în care bărbatul nu a ieșit din cabinet cu un cuțit în urmă. 

„Colegii au reuşit să deblocheze uşa, au văzut-o pe colega noastră într-o baltă de sânge şi a fost chemat un echipaj de la UPU. A venit de urgenţă, au încercat să îi salveze viaţa dar din păcate nu au reuşit. Odată cu echipajul de la UPU de la parter a venit şi o echipă de la pază care l-a reţinut până la sosirea echipajelor de poliţie pe bărbatul suspect”, spune Victor Adrian Marchidan, consilier juridic.

Citeste si: Ea este Eugenia, asistenta care a găsit-o moartă pe directoarea de îngrijiri din Piatra Neamț. Femeia este devastată de durere și face un apel către toate femeile abuzate

Criminalul a folosit un cuțit de bucătărie cu o lamă de 30 de centimetri, potrivit decalarațiilor procurorilor. 

fara descriere

Proaspăta directoare de îngrijiri, Anca Patriche, avea 49 de ani și lucra în cadrul spitalului de aproape 30. Împreună cu soțul ei avea un fiu care este student la București. 

Ea este Eugenia, asistenta care a găsit-o moartă pe directoarea de îngrijiri din Piatra Neamț. Femeia este devastată de durere și face un apel către toate femeile abuzate

 

„Am fost de serviciu. Suntem martorii unei tragedii care ar fi putut fi evitată dacă legislaţia în vigoare ar proteja mai mult victimele violenţelor conjugale. A cerut ajutor, din câte am înţeles, dar nu a fost suficient. Un mesaj pentru femeile victime ale abuzurilor: Cereţi ajutor, cereţi ajutor colegilor, prietenilor, vecinilor, iar cei care află să ofere acest ajutor”, spune femeia, cu ochii în lacrimi, potrivit Mediafax.

Citeste si: Declarația halucinantă a criminalului directoarei din Piatra Neamț: „Am vrut să o felicit”

fara descriere

Eugenia nu a putut spune foarte multe despre momentul în care a găsit-o pe colega ei moartă, șocul și groaza fiind vizibile pe fața femeii.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate