Mărturiile șocante ale unei asistente care a tratat bolnavi de coronavirus, în China: „Nu sunt doar 1,975 de oameni infectați, ci 90,000”

O asistentă din China care a tratat bolnavi de coronavirus a spus adevărul. 90,000 de oameni sunt infectați de coronavirus

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

Coronavorus, virusul ucigaș din China care s-a răspândit rapid pe tot Globul a ucis deja 56 de persoane, iar după rapoartele autorităților încă aproape 2 000 de oameni ar fi infectați. 

Citeste si: Coronavirusul din China, declarat urgență mondială. Ce măsuri va lua România după anunțul Oraganizației Mondiale a Sănătății

Citeste si: Primele două cazuri de contaminare cu noul coronavirus chinez în Italia

Citeste si: Coronavirusul face ravagii în China! Peste 2000 de persoane infectate, iar pentru 56 de suflete, virusul a fost fatal!

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

Mărturiile șocante ale unei asistente care a tratat bolnavi de coronavirus: „Nu sunt doar 1,975 de oameni infectați, ci 90,000”

O asistentă care s-a ocupat de bolnavii infectați de coronavirus a făcut un video care a devenit viral pe rețelele de socializare. Asistenta din China a precizat de la începutul videoclipului că se află în zona infectată de virus, motiv pentru care era îmbrăcată cu un costum special care să o protejeze.

Cu o mască la gură și inclusiv la nivelul capului, asistenta face acuzații uluitoare cu privire la statisticile pe care le-au raportat autoritățile. Guvernul Chinei a declarat că 1,975 de oameni au fost infectați de coronavirus, dar în realitate cifrele sunt mult mai mari.

„Sunt în locul în care a fost depistat coronavirusul și sunt aici pentru a vă spune adevărul. În acest moment, în provincia Hubei, incluzând și zona Wuhan 90, 000 de oameni sunt infectați de coronavirus.”, a spus asistenta la începutul videoclipului. 

Asistenta a făcut un apel către toți locuitorii, mai ales că zilele acestea are loc sărbătoarea Anului Nou Chinezesc, iar manifestațiile publice ar putea provoca un nou val de infecții.  
„Mi-ar plăcea să spun că toată lumea care vede acum acest video ar trebui să nu iasă afară. Nu mergeți la petreceri. Nu mâncați în oraș. Acum noi celebrăm Noul An Chinezesc. Dacă sunteți în siguranță acum, veți putea să vă întâlniți cu familiile voastre, sănătoși, anul viitor.”, a mai transmis asistenta din China. 

Deși guvernul chinez declară că întreaga situație este ținută sub control și chiar a fost ridicat un spital, oamenii nu cred că autoritățile prezintă adevărul despre virusul ucigaș. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate